انهدام شبکه جاسوسی موساد در لبنان

پنج‌شنبه 7 بهمن 1395
13:15
انهدام شبکه جاسوسی موساد در لبنان سازمان امنیتی لبنان با صدور بیانیه‌ای از دستگیری اعضای یک شبکه جاسوسی وابسته به سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) خبر داد.

العالم-لبنان

 در بیانیه سازمان امنیتی لبنان آمده است: این شبکه جاسوسی در داخل خاک لبنان متلاشی شد و عملیات صورت گرفته به دنبال اطلاعات دقیق و پیگیری‌های مستمر انجام شد به طوری که بنا به دستور دادستانی کل نیروهای امنیتی دو لبنانی، یک فلسطینی مقیم لبنان و دو زن نپالی را به اتهام جاسوسی برای سفارت‌های وابسته به دشمن اسرائیلی در خارج از کشور بازداشت کردند.

در ادامه این بیانیه آمده است: در جریان تحقیقات و بازپرسی‌های صورت گرفته از افراد بازداشت شده آنها به اتهامات مذکور اعتراف کرده و اعلام کردند که تماس‌های تلفنی با شماره‌های مربوط به سفارت خانه های اسرائیل در ترکیه، اردن، انگلیس و نپال با هدف جاسوسی برای آنها و ارائه اطلاعات برقرار کرده‌اند.

بنا به نتایج تحقیقات صورت گرفته دو شهروند نپالی مذکور در زمینه اعزام خدمتکار در لبنان که به عنوان پوششی برای اقدامات جاسوسی خود استفاده می‌کردند فعال بودند.

در بیانیه سازمان امنیت لبنان آمده است: بعد از پایان یافتن بازپرسی‌ها متهمان به دادگاه مربوطه برای صدور حکم درخصوص اتهام جاسوسی برای دشمن صهیونیستی ارجاع داده می‌شوند و تلاش‌ها برای بازداشت دیگر اشخاص درخصوص این پرونده ادامه دارد.

منبع:ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

آخرین گروه حجاج ایرانی از جده بازگشتند


درخواست غیرمنتظره مقام سابق کاخ سفید:کمک به "اسرائیل" را قطع کنید!


خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق میان ایران و آمریکا: ترامپ بازنده است


رویترز از کاهش قیمت نفت پس از توافق میان ایران و آمریکا خبر داد


چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی