مردم بحرین مسیرهای منتهی به منامه را بستند

پنج‌شنبه 7 بهمن 1395
17:58
مردم بحرین مسیرهای منتهی به منامه را بستند درادامه مخالفت های گسترده مردم بحرین با فعالیت های ضد ا نسانی رژیم آل خلیفه ، انقلابیون بحرینی عصر امروز (پنجشنبه) مسیرهای منتهی به منامه را بستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مردم باشعارهایی در حمایت از شیخ عیسی قاسم حملات مزدوران آل خلیفه به معترضان بی دفاع رامحکوم کردند.

گفتنی است نیروهای ویژه بحرین در ساعتهای آغازین سپیده دم امروز به منطقه الدراز که شاهد تجمع مردم در اطراف منزل شیخ عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین بود، حمله کردند.

نیروهای آل خلیفه در حمله به این منطقه مردم را با فشنگ جنگی و گلوله های ساچمه ای هدف قرار دادند؛ حال برخی از مجروحن وخیم است و یکی از مجروحان نیز به مرکز مراقبت های ویژه در بیمارستان السلیمانیه منتقل شد.

پس از این حمله فریاد الله اکبر در این شهرک طنین انداز شده و مردم از خانه های خود بیرون آمده و برای دفاع از شیخ عیسی قاسم، به سوی منزل وی حرکت کردند.

نیروهای آل خلیفه تعدادی از شهروندان را قبل از بازگشت از محل تجمع بازداشت کردند. اطلاعات به دست آمده حکایت از استقرار تجهیزات و ماشین آلات نظامی در مبادی ورودی الدراز دارد.

 

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم