زمان و مکان تشییع شهدای پلاسکو اعلام شد

شنبه 9 بهمن 1395
20:50
زمان و مکان تشییع شهدای پلاسکو اعلام شد شهدای پلاسکو و دیگر جان باختگان این حادثه دردناک، دوشنبه در مصلای تهران تشییع می شوند.

العالم - ایران

رييس ستاد تشيیع شهداى آتش‌نشان در حادثه پلاسكو اعلام کرد؛ با توجه به اهمیت احراز هويت ۱۶ آتش نشان و پايان آوار بردارى، مراسم تشيیع در روز دوشنبه ۱۱ بهمن از ساعت ٨:٣٠ صبح در محل مصلاى تهران برگزار خواهد شد.

معاون اجتماعی شهرداری تهران هم از تشییع شهدای آتش نشان حادثه ساختمان پلاسکو در روز دوشنبه خبر داد. عبداللهی در گفتگو با خبر 21 شبکه یک سیما افزود: این مراسم از ساعت 8:30 صبح و از مصلای تهران آغاز می شود و در خیابان مفتح شمالی و خیابان شهید مطهری ادامه می یابد.

وی اضافه کرد: این شهدا سپس به قطعه 50 بهشت زهرا منتقل و به خاک سپرده می شوند و درهای مصلای تهران از صبح زود به روی مردم باز است و اتوبوس های شهرداری از سی میدان تهران و خطوط یک و سه مترو به طور رایگان مردم را به مصلا می رساند.

معاون اجتماعی شهرداری تهران افزود: آیت الله امامی کاشانی بر پیکر آتش نشانان نماز خواهد خواند.

وی گفت: مراسمی نیز روز چهارشنبه این هفته از ساعت 14 الی 16 در مدرسه عالی شهید مطهری برگزار می شود.

عبداللهی افزود: مابقی شهدای آتش نشان نیز تا فردا احراز هویت و به شهرداری تحویل داده می شوند.

تشییع جان باختگان پلاسکو که قرار بود هفته گذشته انجام شود، با هدف یافتن تمامی پیکرها و تعیین هویت آنان، به تعویق افتاد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم


هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع مواجه خواهد شد


قالیباف: دوران تهدید بی هزینه ایران به پایان رسیده است


اطلاعیه ستاد بزرگداشت امام شهید حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای


تهدیدهای تازه ترامپ علیه ۶۰ کشور دنیا


رایزنی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه


گزارش العالم از قتل عام جدید رژیم صهیونیستی: ۱۵ شهروند دیگر در لبنان به شهادت رسیدند + فیلم


نماینده لبنانی: مقاومت تنها راه برای جلوگیری از تسلط اسرائیل بر لبنان است