ربات‌ها جای پیک‌های موتوری را می‌گیرند؟

دوشنبه 11 بهمن 1395
23:43
ربات‌ها جای پیک‌های موتوری را می‌گیرند؟ دانشمندان می‌گویند که ربات‌ها در آینده نزدیک قادر به ارائه تمامی محصولات به منازل خواهند بود.

العالم - گوناگون

ربات‌های شش چرخ، با زانوهای بلند بخشی از سیستم‌های اتوماتیک شرکت استارشیپ Starship هستند که هدف از طراحی آنها رساندن محصولات مختلف به مشتریان و مصرف کنندگان است.

شرکت استارشیپ درحال راه اندازی یک پروژه آزمایشی از تحویل رباتیک قطعات، مواد غذایی و غذاهای آماده در اوایل ماه فوریه در پایتخت آمریکا و یک آزمون مشابه آن در ردوود سیتی، کالیفرنیا است.

این استارتاپ توسط دو بنیانگذار اسکایپ به نام‌های آهتی هینلا و جانوس فریس در حال حاضر در چند شهر اروپا برای تحویل بار به مشتریان آغاز شده است. هدف از این پروژه ارسال محموله‌های مختلف به شعاع سه کیلومتر در عرض 15 تا 30 دقیقه با قیمت یک دلار یا کمتر است.

این ربات‌های مستقل در پیاده رو حرکت کرده و مصرف کنندگان را از طریق نرم افزار گوشی‌های هوشمند از وضعیت سفارشاتشان آگاه می‌کنند.

هدف این دو بنیانگذار ایجاد تحولی شگرف در نحوه تحویل کالا و همچنین صرفه جویی در نیروی انسانی و زمان است.
 

0% ...

آخرین اخبار

نشست‌های اتیوپی؛ تلاش برای صلح یا پوششی برای تجزیه سودان؟


ایهود باراک: هیچ نشانه‌ای از تضعیف حزب‌الله دیده نمی‌شود


ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان