دفاع وزیر سعودی از طرح نژادپرستانه ترامپ

چهارشنبه 13 بهمن 1395
15:11
دفاع وزیر سعودی از طرح نژادپرستانه ترامپ وزیر انرژی عربستان با اشاره به طرح ممنوعیت سفر اتباع 7 کشور به امریکا، ادعا کرد که این اقدام در راستای "حق این کشور در دفاع از امنیت مردم خود" می باشد.

العالم - عربستان
بر اساس گزارش شبکه السومریه، خالد الفالح با اعلام این موضوع در گفتگوی اختصاصی با شبکه بی بی سی ابراز امیدواری کرد که ترامپ به وعده انتخاباتی خود مبنی بر توقف واردات از عربستان عمل نکند.
عربستان منبع اصلی صادرات نفت به عربستان است.
فالح پرهیز از "سیاست های غیر واقع بینانه اوباما در قبال تعادل بین نفت و گاز و انرژی تجدید پذیر" را عامل تقویت اقتصاد عربستان و امریکا دانست.
وی در دفاع از اقدامات نژادپرستانه اخیر ترامپ، تأکید کرد که هر کشوری حق دارد با خطرهایی که ملتش را تهدید می کند مقابله کند.
وزیر نفت عربستان گفت: روابط بین دو کشور بسیار عمیق و قوی است، و دو کشور باید در مسائل اقتصادی و استراتژیک جهان همکاری کنند.
208

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: لبنان جزو لاینفک آتش‌بس است؛ نقض آتش‌بس، پاسخی قوی دارد


عارف: «دولت جنگ و سازندگی» ایران را قوی‌تر از هر دورانی می‌سازد


شناسایی و دستگیری ۱۹ مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و کشف ۱۳۷ قبضه سلاح در ۵ استان کشور


کالاس: آتش‌بس با ایران باید به لبنان نیز گسترش یابد


پاسخ موشکی حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ آژیر خطر در شمال اراضی اشغالی به صدا درآمد


افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان به ۲۰۳ نفر


سرپرست وزارت دفاع با وزرای دفاع پاکستان و تاجیکستان گفت‌وگو کرد


اسپانیا سفارت خود را در تهران بازگشایی می‌کند


سردار قاآنی: مجازات سخت و پشیمان‌کننده‌ای در انتظار عاملین وحشی‌گری در لبنان است


پیام تقدیر سردار قاآنی خطاب به مجاهدان و دلیر مردان جبهه مقاومت