نخست وزیر بحرین: حکومت در ریشه کن کردن "تروریسم" مصمم است

پنج‌شنبه 14 بهمن 1395
11:41
نخست وزیر بحرین: حکومت در ریشه کن کردن نخست وزیر رژیم آل خلیفه که در بازداشت، شکنجه، تبعید و اعدام مردم انقلابی بحرین کارنامه سیاه و ننگینی از خود به یادگار گذاشته و هر روز نیز بر سیاهی آن اضافه می کند، با هدف تشدید ظلم و ستم علیه مردم بحرین مدعی شده است که "حکومت در ریشه کن کردن "تروریسم" مصمم است".

العالم - بحرین

خبرگزاری رسمی بحرین "بنا" به نقل از "خلیفه بن سلمان آل خلیفه" نخست وزیر این کشور گزارش داد: حکومت به منظور تامین ثبات و امنیت، به ریشه کن کردن -آنچه که وی تروریسم خواند- مصمم است. وی تهدید کرد: هرگونه تلاشی، مستقیم یا غیرمستقیم برای هدف قرار دادن امنیت، براساس قانون و عدالت مجازات خواهدشد.

خلیفه بن سلمان آل خلیفه عموی 82 ساله شاه بحرین از 45 سال پیش به این سو پست نخست وزیری این کشور را در اختیار داشته  است.

نخست وزیر آل خلیفه با درخواست از رسانه ها برای حمایت از حکومت در این باره، مدعی شد: بسیار مشتاقیم که رسانه ها در خدمت وحدت ملی، توسعه و پیشرفت کشور گام بردارند نه اینکه مجرایی برای هدف قراردادن بافت اجتماعی و ترویج ایدئولوژی های افراطی باشند".

گفتنی است، مقام های رژیم بحرین، نیروهای انقلابی مخالف این رژیم را سازمانی تروریستی می داند. به ادعای آنها، بسیاری از فعالان و مخالفان رژیم آل خلیفه، تروریست هستند.

در مقابل، بسیاری از سازمانهای حقوق بشری، گروهای سیاسی ونیروهای انقلابی بر این باورند که رژیم آل خلیفه به طورسیستماتیک "تروریسم دولتی" را به بدترین شکل علیه مردم بحرین اعمال می کند.

221-9

0% ...

آخرین اخبار

اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"