امارات کاردار سفارت ایران را احضار کرد

پنج‌شنبه 14 بهمن 1395
15:20
امارات کاردار سفارت ایران را احضار کرد وزارت خارجه امارات، کاردار جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی را با طرح ادعایی واهی فراخواند.

العالم ـ ایران
خبرگزاری رسمی امارات "وام" اعلام کرد، وزارت خارجه امارات کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران را در ابوظبی احضار کرد.

درهمین حال خبرگزاری "آناتولی" نیز گزارش داد؛ وزارت خارجه امارات متحده عربی امروز پنجشنبه، کاردار جمهوری اسلامی ایران در "ابوظبی" را به خاطر آنچه که آن را تجهیز غیرقانونی نیروهای انصارالله در یمن عنوان کرد، فراخواند.

خبرگزاری رسمی امارات گزارش داده است که "عبدالرحیم العوضی" – معاون وزیر خارجه و همکاری امور قانونی بین الملل این کشور- کاردار جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی را فرخوانده و یادداشت اعتراضی را در خصوص اقدام ایران در تجهیز نیروهای جنبش انصارالله به سلاح از طریق غیرقانونی، به وی  تحویل داده است.

"عبدالرحیم العوضی" مدعی شده است که این اقدام ایران قطعنامه های الزام‌آور شورای امنیت در مورد ممنوعیت این گونه اقدامات را نقض کرده و تجاوز به حق حاکمیت یمن به شمار می رود که در نهایت موجب تشدید نزاع در این کشور خواهد شد.

نیروی هوایی امارات که خود به همراه عربستان سعودی از یک سال و نیم گذشته تاکنون حملات وحشیانه ای را علیه مردم بی دفاع یمن انجام می دهد و هزاران زن و کودک را به خاک و خون کشیده است، هفته گذشته نیز مدعی شده بود یک فروند پهپاد ایرانی را در منطقه شمالی "مخا" واقع در سواحل دریای سرخ ساقط کرده است.

ادعای اقدام امارات در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران این گونه ادعاها از سوی ائتلاف متجاوز عربی به یمن را همواره رده کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه خطاب به نتانیاهو: متهمان نسل‌کشی نمی‌توانند درس اخلاق بدهند


پژوهشگر عرب: پاسخ نظامی ایران به آمریکا، ترامپ را ناکام گذاشت


وزیران خارجه پیمان امنیت جمعی: اقدامات نظامی یکجانبه مغایر با حقوق بین‌الملل است


پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرجع عالی‌قدر، آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)


طرح کنگره در محدود کردن اختیارت جنگی ترامپ


گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


بقایی: تخریب مخازن آب آشامیدنی در سیریک، اوج زوال اخلاقی در سامانۀ حکمرانی آمریکاست


دولت برزیل از پذیرش سفیر و سرکنسول رژیم صهیونیستی خودداری کرد


ایروانی: ایران هرگز در برابر فشار تسلیم نخواهد شد


پژوهشگر عرب: یک تاجر زیرک بهتر از یک پیمانکار قمارباز محاسبه می‌کند


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت