کاخ سفید: اقدامات "خصمانه" ایران بی‌پاسخ نمی‌مانَد

پنج‌شنبه 14 بهمن 1395
22:11
کاخ سفید: اقدامات سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی گستاخانه گفت: ایران شناورهای آمریکایی را تهدید می‌کند و هیئت حاکمه آمریکا می‌خواهد به تهران بفهماند که این اقدامات بی‌پاسخ نمی‌ماند.

العالم - ایران - آمریکا

شان اسپایسر سخنگوی کاخ سفید در ادامه لفاظی‌های مقامات کشورش علیه ایران، کشورمان را به پاسخگویی به «اقدامات خصمانه» تهدید کرد.

سخنگوی کاخ سفید پنجشنبه در نشست خبری در مورد ایران گفت: فلین دیروز تاکید کرد که ایران قطعنامه مشترک را نقض کرده و حالا هم خیلی شفاف می‌گوییم که در برابر اقدامات خصمانه جدید ایران علیه شناورهای نیروی دریایی، بیکار نمی‌نشینیم.

وی افزود: فکر می‌کنم که در آینده خبرهای بیشتری در خصوص اقدامات جدیدمان در این خصوص داشته باشیم ولی الان می‌خواهیم مطمئن شویم که ایران فهمیده است که ما به آنها اخطار داده‌ایم و اینکه اقدامات آنها بی‌پاسخ نمی‌ماند.

اسپایسر درباره هشدار به ایران و زیر نظر گرفتن دقیق رفتارهای ایران و اینکه آیا گزینه نظامی نیز در از سوی دولت آمریکا مد نظر است یا نه، گفت: به نظر من ژنرال فلن دیروز به صورت کامل و به روشنی گفت که ایران، قطعنامه را نقض کرده است و اگر این کشور اقدامات خصمانه دیگری را ضد نیروی دریایی ما صورت دهد، این چیزی نیست که ما بنشینیم و نظاره گر باشیم.

وی گفت: درباره اقدامات دیگری که صورت خواهیم داد، شما را در جریان قرار می دهیم. ما به روشنی هشدار داده ایم و امیدواریم ایران درک کرده باشد که زیر نظر است و قرار نیست رفتارهایش بدون واکنش بماند.

0% ...

آخرین اخبار

طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است


بازگشت ۳ میلیون و ۱۷ هزار زائر اربعین به کشور


خود فروخته‌ها چطور با موساد همکاری می‌کردند؟


وزیر خارجه ترکیه: توافق ۶۰ روزه درباره تنگه هرمز در حال بررسی است


نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به مواضع وابسته به عربستان خبر دادند