هشدار "احرار الشام" به سرکرده سعودی "تحریر الشام"

جمعه 15 بهمن 1395
14:28
هشدار احمد قره علی سخنگوی گروه تروریستی احرار الشام به عبدالله المحیسنی تروریست سعودی و از سرکردگان ائتلاف "تحریر الشام" هشدار داد که از دروغ پراکنی درباره این گروه پرهیز کند.

العالم سوریه

احمد قره علی اعلام کرد که المحیسنی اخبار دروغی مبنی بر پیوستن اکثریت اعضای احرار الشام به تحریر الشام پخش می کند.
قره علی همچنین از المحیسنی خواست که از رفتن به مواضع احرار الشام برای اجبار اعضای این گروه به جدا شدن از گروه متبوع خود اجتناب کند.
محمود ابوالعبد عضو دفتر اطلاع رسانی احرار الشام هم اعلام کرد که ائتلاف تحریر الشام، جداشدن تعدادی از اعضای احرار الشام را بزرگ نمایی می کند. 
ابوالعبد گفت : تعداد کسانی که از تشکیلات " التمکین " جدا شده اند ، یک چهارم کل اعضای این تشکیلات نیستند.
چهار (4) زیر شاخۀ احرار الشام که در مناطق حومۀ شهر ادلب با ارتش سوریه می جنگند ، به تازگی تشکیلاتی را به نام " التمکین " به سرکردگی ابوجابر بنش تشکیل داده اند .
ابوالعبد اظهار داشت: آیا جدا شدن تعدادی از اعضای تشکیلات التمکین به معنای فروپاشی این تشکیلات است.
المحیسنی اخیراً اعلام کرده بود که تعداد زیادی از اعضای احرار الشام خصوصاً برخی از اعضای تشکیلات التمکین به ائتلاف تحریر الشام پیوسته اند. وی از بقیه اعضای احرار الشام خواسته بود که به ائتلاف تحریر الشام بپیوندند.

 

صفحۀ توئیتری احمد قره علی

214

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است