یک منبع آگاه فاش کرد:

عقب‌نشینی ناگهانی داعش از مرز دیالی و صلاح الدین

يکشنبه 17 بهمن 1395
16:02
عقب‌نشینی ناگهانی داعش از مرز دیالی و صلاح الدین یک منبع امنیتی در دیالی یک‌شنبه از عقب‌نشینی فوری عناصر عرب و غیر عرب داعش از "المطبیحه" و فرار آنها به سمت "الحویجه" خبر داد.

العالم - عراق

این منبع امنیتی به شبکه خبری سومریه عراق گفت: " بنابر اطلاعات تجسسی، عناصر داعش که در منطقه المطبیحه در مرزهای اداری بین دیالی و صلاح الدین مستقر بودند یک باره به سمت الحویجه در جنوب غرب کرکوک عقب نشینی کردند."

این منبع که نخواست نامش فاش شود گفت: "الحویجه در حال حاضر پایگاه مهم داعش است و بسیاری آن را موصل کوچک می دانند چرا که تعداد نسبتا زیادی از سرکرده ها و عناصر داعش از ملیت های مختلف در آنجا حضور دارند." وی خاطرنشان کرد که این عقب نشینی ممکن است برای این منظور صورت گرفته باشد که در صورت آغاز عملیات آزادسازی الحویجه، پرونده اداره این جنگ را به داعشی های عرب و غیر عرب واگذار کنند.

گفتنی است که "المطبیحه" یکی از مناطق پر آشوب و درگیری است و در مرز بین دیالی و صلاح الدین واقع شده است و هر از گاهی شاهد درگیری های شدید است.

208 

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره: دولت ترامپ بدون نقشه راه برای مقابله با ایران وارد عمل شد


موضع‌گیری چین در حمایت از ایران؛ پکن با تحریم‌های غیرقانونی فاقد مبنای حقوق بین‌الملل مخالف است


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت خروج نیروهای اسرائیلی از جنوب کشور


قالیباف: مسیر مقاومت تهران و بغداد در برابر آمریکا ادامه دارد


ادای احترام قالیباف به مقام شهیدابومهدی المهندس و شهدای مقاومت عراق


سرلشکر پاسدار عبداللهی : پاسخ به تهدیدات، کوبنده و ویرانگر خواهد بود


جهش در تعاملات اقتصادی تهران-مسقط با فعال‌سازی ظرفیت‌های تجارت ترجیحی


هشدار خطیب مسجدالاقصی درباره یهودی‌سازی قدس و تضعیف حضور مسلمانان


وزیر پیشین لبنان: آمریکا در بن‌بست استراتژیک گرفتار شده و ایران معادله بازدارندگی را بازتعریف می‌کند+فیلم


تشرف هیأت پارلمانی ایران به حرم امام حسین(ع) + تصویر