اسد فرمان عفو عمومی مخالفان را پنج ماه تمدید کرد

يکشنبه 17 بهمن 1395
17:50
اسد فرمان عفو عمومی مخالفان را پنج ماه تمدید کرد رئیس جمهور سوریه فرمانی دولتی را که اواخر ژوئیه (تیرماه) دربارۀ عفو عمومی مخالفان مسلح صادر شده بود، به مدت ۴ ماه دیگر تمدید کرد.

العالم - سوریه

بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، با صادر کردن فرمان دولتی شماره11 سال 2017، عمل به فرمان دولتی شماره 15 را که در 2016/7/28صادر شده بود، تا تاریخ 2017/6/30 تمدید کرد.

متن فرمان دولتی شماره 15 سال 2016 که بشار اسد آن را تمدید کرده است، به شرح ذیل است:

ماده نخست؛ هر کس که سلاح به دست گیرد یا به هر دلیل مالک آن شود و از دست قانون فراری یا متواری شده باشد، اگر خود و سلاحش را طی سه ماه از تاریخ صدور این فرمان به مقامات قضایی ذیربط تحویل دهد، از مجازات معاف خواهد شد؛ تفاوتی ندارد که اقدامات قضایی برای او انجام شده باشد یا اینکه هنوز صورت نگرفته باشد.

ماده دوم؛ کسی که شخص ربوده شده را به صورت مسالمت آمیز و بدون دریافت مبلغ مالی آزاد کند از مجازاتی که در فرمان دولتی شماره 20 صادره در تاریخ 2013/4/2 آمده است، عفو می‌شود.

ماده سوم؛ این طرح هیچ تأثیری بر دعاوی شخصی ندارد بلکه این گونه دعاوی در برابر دادگاه مدنی مخصوص این مسئله اقامه می شود.

0% ...

آخرین اخبار

تنش در بازار جهانی نفت همزمان با افزایش تنش در خاورمیانه


اروپا یخ می‌زند!.. هشدار کاهش سطح ذخایر گاز و دیزل به پایین‌ترین سطح خود در آستانه زمستان


هشدار به دشمنان: عمق جبهه شما زیر نظر است، پاسخ به تجاوز کوبنده‌تر خواهد بود


جهش چشمگیر مجوزهای صادرات سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی


ابقای بیشتر رهبران حماس در سمت‌های پیشین


حمله اوکراین به شناور ایرانی ناقض تعهدات دولت‌ها در حفاظت از جان اشخاص است


منابع اردنی از حمله پهپادی خبر دادند


فرمانده نیروی زمینی ارتش: تا آخرین قطره خون ایستادگی خواهیم کرد


ارتش: به هرگونه تجاوز دشمن پاسخ شدید و کوبنده می‌دهیم


شکست محاصره «الابیض» و پیشروی ارتش سودان در کردفان شمالی +فیلم