توصیه جدید نیویورک تایمز به ترامپ درمورد چابهار ایران

دوشنبه 18 بهمن 1395
13:22
توصیه جدید نیویورک تایمز به ترامپ درمورد چابهار ایران نیویورک‌تایمز به نقل از یک کارشناسان آمریکایی به ترامپ توصیه کرد تا از بندر چابهار به عنوان فرصتی برای رشد اقتصادی افغانستان نگاه کند.

العالم-آمریکا

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی نوشت:‌«بارنت روبینز» از کارشناسان مطرح آمریکایی که زمانی مشاور «ریچارد هالبروک» نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور افغانستان بود، از ترامپ درخواست کرد که به چابهار بعنوان فرصتی برای رشد اقتصادی افغانستان نگاه کند.

این تحلیلگر آمریکایی معتقد است که ترامپ باید برای توسعه اقتصادی افغانستان، از کشورهای همسایه این کشور مدد جوید.

روبینز مسیرهای ترانزیتی را یکی از شانس‌های بهبود وضعیت اقتصادی افغانستان بیان کرده و پروژه‌های زیربنایی که در سطح منطقه آغاز شده را یک فرصت می‌داند.

در ادامه این گزارش آمده است: این کارشناس آمریکایی، پروژه یک کمربند یک جاده که چین را به خاورمیانه، اروپا، آسیای مرکزی و جنوب آسیا متصل می‌کند، کریدور اقتصادی چین- پاکستان (C.P.E.C.) از سین کیانگ به بندر گوادر پاکستان و همچنین پروژه بندر چابهار را فرصت‌هایی برای رشد اقتصاد افغانستان بیان کرده و به دونالد ترامپ توصیه می‌کند، که با سیاست‌های خود این فرصت‌ها را از افغانستان نگیرد.

این روزنامه آمریکایی نوشت: هند و ایران در حال توسعه بندر چابهار و اتصال آن به شاهراه اصلی افغانستان هستند و سه کشور در ماه می گذشته توافقنامه ترانزیتی امضاء کردند. در ماه ژانویه نیز شینزو آبه نخست وزیر ژاپن هم بر مشارکت ژاپنی‌ها در چابهار تأکید ورزید.

وی به ترامپ توصیه کرده که با همکاری هند و ژاپن، برای اجرایی شدن توافقنامه چابهار که به نفع اقتصاد افغانستان است، اقدام کند.

منبع:فارس

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد