کرملین به خاطر «پوتین قاتل» عذرخواهی فاکس نیوز را خواستارشد

سه شنبه 19 بهمن 1395
00:30
کرملین به خاطر «پوتین قاتل» عذرخواهی فاکس نیوز را خواستارشد کرملین از شبکه آمریکایی "فاکس نیوز" خواست به علت اظهارات موهن یکی از خبرنگارانش درباره "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه، رسما عذرخواهی کند

العالم اروپا
به گزارش شبکه روسیا الیوم، این خبرنگار در حاشیه مصاحبه تلویزیونی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، رئیس جمهور روسیه را یک "قاتل" خواند که مسئول مرگ هزاران انسان بی گناه است.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین دوشنبه به خبرنگاران گفت، فاکس نیوز باید به دلیل اظهارات "غیر قابل قبول" مجری برنامه‌اش علیه ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه عذرخواهی کند.
این سخنان جنجالی در مصاحبه ترامپ با بیل اورایلی، مجری سرشناس شبکه خبری فاکس نیوز مطرح شد. ویدئوی کوتاهی از این مصاحبه منتشر شد که در آن اورایلی درباره احساس ترامپ به پوتین سوال می‌کند.
ترامپ در پاسخ گفت: "من به او احترام می‌گذارم. خب من به افراد بسیاری احترام می‌گذارم اما این بدان معنا نیست که من با آنها همراه می‌شوم." مجری فاکس در واکنش گفت که پوتین "قاتل" است چرا که شماری از روزنامه‌نگاران و مخالفان دولت را به قتل رسانده اما ترامپ بدون آنکه از این سخنان تعجب کند،‌ با قاطعیت گفت: "قاتلان زیادی هستند. ما هم قاتلان زیادی داریم. خب فکر می‌کنید کشور ما خیلی بی‌گناه است؟".

بیسکوف در واکنش به خبرنگار فاکس نیوز که رئیس جمهور روسیه را قاتل توصیف کرد، افزود: "ما چنین کلماتی را از طرف خبرنگار شبکه فاکس نیوز سخیف و بی ارزش می دانیم و انتظار داریم که این شبکه خبری از رئیس جمهور روسیه عذر خواهی کند".

221

 

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد


پاکسازی سازمان‌یافته در کرانه باختری؛ شهرک‌نشینان افراطی، آدرس اشتباهی


افزایش ماهانه قیمت نفت سنگین ایران


بیانیه مشترک برخی از کشور‌ها بی‌سند و مردود است


شیخ عزالدین: ایران در تصمیمات خود مستقل و مخالف با سلطه خارجی است