پلی‌‌آف لیگ قهرمانان آسیا

استقلال صفر - السد صفر؛ تا پایان نیمه اول

سه شنبه 19 بهمن 1395
19:53
استقلال صفر - السد صفر؛ تا پایان نیمه اول نیمه نخست دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و السد قطر با نتیجه تساوی بدون گل به اتمام رسید.

العالم ـ ایران
دیدار استقلال و السد در مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 19 در ورزشگاه پر از تماشاگر آزادی آغاز شد. نیمه نخست این بازی با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت.

استقلال در این دیدار با ترکیب سیدمهدی رحمتی، رابسون جان‌واریو، پادوانی، وریا غفوری، میلاد زکی‌پور، امید نورافکن، امید ابراهیمی، مجتبی حقدوست، بهنام برزای، کاوه رضایی وعلی قربانی راهی میدان شد.

سعد الشیب، پدرو کوریا، مرتضی پورعلی‌گنجی، عبدالکریم حسن، حمرون، ژاوی، علی اسدالله، بغداد بونجا، حمید اسماعیل، ابراهیم ماجد و محمد کاسولا هم در ترکیب السد به میدان رفتند.

داور این بازی احمد ابوبکر الکف از کشور عمان است.

دقیقه 6: بهنام برزای در محوطه جریمه السد سرنگون شد اما داور اعتقادی به خطای پنالتی نداشت.

دقیقه 7: پاس محکم و در عمق کاوه رضایی در محوطه جریمه السد توسط علی قربانی به گل تبدیل شد اما کمک داور در حالت کاملا مشکوک این گل را آفساید اعلام کرد.

دقیقه 8: این بار استقلال از جناح راست و توسط وریا غفوری روی دروازه السد خطرساز شد که این بار قربانی قدر پاس عرضی این بازیکن را ندانست و ضربه‌اش با بی‌دقتی راهی اوت شد.

دقیقه 12: ژاوی روی یک ضربه ایستگاهی از پشت محوطه جریمه برای یک لحظه ورزشگاه را ساکت کرد که ضربه او به بیرون رفت.

دقیقه 15: غفوری بار دیگر نفوذ خیلی خوبی از جناح راست داشت که این بار حاصل آن یک ضربه کرنر برای استقلال بود، کرنری که نتیجه‌ای در پی نداشت.

دقیقه 32: وریا غفوری به علت کشیدگی عضله پشت ساق نتوانست به بازی ادامه دهد و خسرو حیدری به جای او به میدان آمد.

دقیقه 33: استقلال در چند حمله پی در پی می‌توانست دروازه السد را باز کند اما مدافعان قطری هوشمندانه حملات آبی‌پوشان را کنترل کردند.

دقیقه 35: شوت محکم ابراهیمی از پشت محوطه جریمه السد با برخورد به مدافع این تیم به میانه زمین برگشت.

دقیقه 43: ژاوی پس از عبور از دو مدافع استقلال با یک ضربه محکم مهدی رحمتی را به زحمت انداخت.

دقیقه 45: داور اولین کارت زرد را به حمید اسماعیل داد.

منبع: تسنیم

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی


تجاوز جدید نظامیان صهیونیست به منطقه قنیطره در جنوب سوریه


اتحادیه آفریقا انتصاب سفیر اسرائیلی در «سومالی‌لند» را محکوم کرد


تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد


نقض مجدد آتش‌بس در جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی