عبادی: محل حضور بغدادی را می دانیم!

سه شنبه 19 بهمن 1395
20:43
عبادی: محل حضور بغدادی را می دانیم! نخست‌وزیر عراق اعلام کرد، عملیات آزادسازی غرب موصل به زودی آغاز خواهد شد.

العالم - عراق

حیدر عبادی سه‌شنبه در گفتگو با شبکه فرانس 24، تاکید کرد: سرکرده گروه تروریستی داعش پس از کشته شدن تعداد زیادی از عناصرش، در انزوا زندگی می‌کند و اطلاعاتی از محل حضور و تردد وی در اختیار داریم.

عبادی با اعلام این خبر گفت: «داعش» از نظر نظامی در عراق نابود شده است و ابوبکر بغدادی، سرکرده آن پس از کشته شدن بیشتر نیروهایش، در انزوا زندگی می کند.

نخست وزیر عراق افزود: «بغدادی نیروهای کافی که بتواند به آنها اعتماد کند، ندارد و ارتباط‌های وی به شدت کاهش پیدا کرده است.»

عبادی ادامه داد: «داعش در حال حاضر بر منطقه کوچکی از عراق سیطره دارد که شامل مناطق پراکنده ای در کرکوک، نینوا و الانبار می‌شود و رویارویی با آن همچنان ادامه دارد.»

وی تاکید کرد: «برنامه آزادسازی بر این اساس است که مناطق آزاد شده به پلیس محلی تحویل داده می شود و نیروهایی که عملیات آزادسازی را انجام می دهند، در مناطق نمی مانند، چرا که آنها برای جنگ آموزش دیده‌اند.»

نخست وزیر عراق تأکید کرد «این برنامه در الانبار و نینوا با موفقیت تمام انجام شد.»

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است