رسانه‌های چین: رهبر عالی ایران؛تهدیدهای آمریکا اثری ندارد

چهارشنبه 20 بهمن 1395
12:46
رسانه‌های چین: رهبر عالی ایران؛تهدیدهای آمریکا اثری ندارد ‌رسانه های کشور چین روز چهارشنبه با بازتاب دادن سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش، نوشتند: از دیدگاه آیت الله خامنه ای تهدیدهای دولت جدید آمریکا اثری بر ایران ندارد.

 العالم-آسیا
خبرگزاری رسمی چین امروز در گزارشی اعلام کرد: آیت الله خامنه ای تاکید دارند تهدیدهای ترامپ هرگز باعث هراس ایرانیان نخواهد شد زیرا ایرانی از تهدید نمی ترسد.
شین هوا نوشت: آیت الله خامنه ای از مردم ایران خواسته اند پاسخ تهدیدهای ترامپ و دولت جدید آمریکا را در جریان راهپیمایی ۲۲ بهمن که سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در این کشور است، بدهند.
تارنماهای «گلوبال تایمز»، «چاینا ارگ» و «انگلیش نیوز» چین نیز با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب آورده اند: دشمنی آمریکا با ایران هرگز در ۳۸ سال گذشته کاهش نیافته است.
این گزارش ها می افزاید که تهدیدهای ترامپ بخصوص پس از تحریم ایران به دنبال آزمایش موشکی اخیر تهران بیشتر شده است اما رهبر عالی ایران می گویند ایران به تهدیدها وقعی نمی نهد.
رسانه های گروهی چین نوشته اند که به دنبال فشارها و تحریم های اخیر ترامپ بر ایران دولت های چین و روسیه هم اعلام کرده اند که مخالف تحریم های اخیر آمریکا علیه تهران هستند.
بنا به گزارش های مذکور، «لوکانگ» سخنگوی دولت چین نیز گفته است پکن رسما یادداشت اعتراضی را در این باره تسلیم آمریکا کرده و این اقدامات را باعث بی ثباتی در منطقه خاورمیانه می داند.
رسانه های چین از قول «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه نیز آورده اند که تحریم های مذکور باعث تاسف است زیرا آزمایش موشکی ایران نقض برجام نیست.

منبع:ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

اسامی مهمترین تاسیسات انرژی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی+ فیلم


فارن افرز: ابهام راهبردی در سیاست‌های دولت ترامپ، عامل اصلی شکست دیپلماسی با تهران است


گام ایران برای اتصال شرق و غرب؛ کریدور هرات ـ مزارشریف کلید خورد


تجلی اقتدار اربعین؛ همکاری بی‌دریغ ملت و دولت عراق در مسیر زائران


مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی


عراقچی: وزارت خارجه با تکیه بر رهنمودهای رهبر انقلاب، منافع عالیه کشور را پیگیری می‌کند


تکذیب تخلیه شهر‌ها و تعطیلی اداره‌ها در هرمزگان


گزارش العالم از همگامی صنعت پست کشور با اقتصاد دیجیتال+فیلم


روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"