حضورمشترک ایران و عربستان در یک رزمایش

پنج‌شنبه 21 بهمن 1395
13:39
حضورمشترک ایران و عربستان در یک رزمایش فرمانده ارشد نیروی دریایی پاکستان اعلام کرد که ایران و عربستان سعودی در رزمایش دریایی این کشور در بندر کراچی حضور می یابند.

العالم-آسیا
 

به گزارش روزنامه «نوای وقت»، «عارف الله حسینی» فرمانده ناوگان نیروی دریایی پاکستان در گفتگو با رسلانه ها اعلام کرد نیروهای دریایی ایران و عربستان سعودی در رزمایش پنج روزه در بندر کراچی در این کشور حضور می یابند.

دریابان عارف الله حسینی، فرمانده ناوگان نیروی دریایی پاکستان در کنفرانس خبری در شهر کراچی اعلام کرد: این رزمایش دریایی از دهم تا چهاردهم فوریه (۲۲ تا ۲۶ بهمن ماه) در آبهای بندر کراچی به مدت پنج روز برگزاری می شود.

وی در ادامه افزود: این رزمایش دریایی با اهداف صلح آمیز و نیز کمک کشورها شرکت کننده به یکدیگر در مواقع ضروری و نیز استفاده از تجربیات نیروهای دریایی سایر کشور ها برگزار می شود. این رزمایش دریایی علیه هیچ کشور دیگری نیست.

عارف الله حسینی در ادامه اظهار داشت: به بیش از ۷۰ کشور در دنیا برای شرکت در این رزمایش دریایی درخواست فرستاده شد که از تعداد ۳۶ کشور از جمله ایران، عربستان سعودی، آمریکا، روسیه، چین،روسیه، انگلیس، ترکیه، امارات متحده عربی،استرالیا، اندونزی،سریلانکا و دیگر کشورهای منطقه و جهان حضور خواهند داشت. ناوهای روسیه برای اولین بار در این رزمایش دریایی شرکت می کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: ۱۵ ناو دریایی از کشورهای آمریکا، روسیه، ترکیه، انگلیس، اندونزی، سریلانکا و استرالیا نیز در این رزمایش شرکت خواهند داشت./ منبع:مهر

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس درباره موافقت تل‌آویو با ساخت ۵۷۶ واحد جدید در کرانه باختری


مسعود پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد


شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران