آیفون 8 از فناوری شارژ بی‌سیم برخوردار می شود

شنبه 23 بهمن 1395
13:48
آیفون 8 از فناوری شارژ بی‌سیم برخوردار می شود تازه ترین مدل آیفون 8 از قابلیتی برخوردار خواهد بود که استفاده از کابل را برای استفاده از آن کاملا به حاشیه خواهد برد.

العالم-گوناگون
به گزارش  یاهونیوز، قرار است هر سه مدل آیفون 8 که ممکن است آیفون ایکس هم نام بگیرد از قابلیت شارژ بی سیم برخوردار باشند.

با توجه به اینکه شارژ بی سیم آیفون 8 موجب افزایش دمای داخلی آن می شود، تغییراتی در طراحی داخلی این گوشی داده شده تا از این امر جلوگیری شود. البته هنوز مشخص نیست شارژ بی سیم این گوشی از فاصله زیاد هم ممکن خواهد بود یا برای این کار باید گوشی را در سطح خاصی قرار داد.

گفته می شود در این گوشی برای افزایش خاصیت رسانایی از صفحه ای از گرافیت هم استفاده خواهد شد. این کار عملکرد حسگر سه بعدی اثر انگشت گوشی یاد شده را در نمایشگرهای او ال ای دی هم بهبود می بخشد.

آیفون 8 در سه مدل 4.7 اینچی، 5 اینچی و 5.5 یا 5.8 اینچی عرضه خواهد شد. پوشش تمام شیشه ای از جمله دیگر قابلیت هایی است که گوشی یاد شده را زیبا می کند. البته ممکن است استفاده از چنین فناوری هایی قیمت تمام شده آیفون 8 را تا 1000 دلار افزایش دهد و خرید آن را برای قشر متوسط جامعه بسیار دشوار کند.

منبع:فارس

0% ...

آخرین اخبار

نشست‌های اتیوپی؛ تلاش برای صلح یا پوششی برای تجزیه سودان؟


ایهود باراک: هیچ نشانه‌ای از تضعیف حزب‌الله دیده نمی‌شود


ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان