سوریه دموکراتیک: در 5 کیلومتری رقه هستیم

شنبه 23 بهمن 1395
19:06
سوریه دموکراتیک: در 5 کیلومتری رقه هستیم نیروهای دموکراتیک سوریه اعلام کردند که با پیشروی از جانب شمال شرقی به سمت شهر رقه، اینک در 5 کیلومتری اطراف این شهر قرار دارند.

العالم ـ سوریه

 اتاق عملیات نیروهای دموکراتیک سوریه شنبه 11 فوریه در صفحه خود در شبکه اجتماعی فیس بوک آورده است که این نیروها طی دو روز اخیر شماری از روستاهای واقع در شمال شرق رقه را به کنترل خود درآوردند.

به نوشته روسیا الیوم، اتاق عملیات سوریه دموکراتیک همچنین تاکید کرد که نیروهایش در محور "خنیز" پس از درگیری های شدید با تروریستهای داعش موفق شدند صومعه های واقع در 9 کیلومتری مرکز شهر رقه را آزاد کنند.

اتاق عملیات نیروهای سوریه دموکراتیک افزود: درگیریها در این منطقه تا این لحظه ادامه دارد، و تیم های مهندسی وابسته به "سوریه دموکراتیک" در حال خنثی کردن مین ها در مناطق آزاد شده هستند.

از سال 2014 شهر رقه به عنوان پایتخت گروه تروریستی داعش در سوریه به شمار می آید و از پاییز سال 2016  نیروهای دموکراتیک سوریه که اغلب آنها را یگانهای حمایت از ملت کرد تشکیل می دهند، به حملات خود برای آزادسازی شهر ادامه می دهند، در این حملات نیروهای عرب در کنار کردها نیز حضور دارند. حمله از دو جهت شمال غربی و شمال شرقی به صورت همزمان صورت می گیرد.

210

0% ...

آخرین اخبار

نگاهی به موازنه جدید بازدارندگی ایران، از ضاحیه تا تهران+ فیلم


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس با معاون وزیر خارجه روسیه


اردوغان: شبکه آدم‌کش نتانیاهو ترکیه را نیز تهدید می‌کند


سفیر ایران در روسیه: بربرها هم به مخازن آب حمله نمی‌کردند


اسرائیل اصابت ناشی از حملات ایران به پایگاه هوایی خود را تایید کرد


شمار شهدای لبنان به ۳ هزار و ۶۹۶ نفر رسید


بازتاب پاسخ ایران به تجاوز آمریکا در رسانه‌های عربی؛ از شلیک «خیبرشکن» تا هشدار به متجاوزا


سیاسی‌کاری غرب در آژانس؛قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام تصویب شد


پزشکیان عضویت غیر دائم قرقیزستان در شورای امنیت سازمان ملل را تبریک گفت


بقایی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای تبعیض و آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود