الجبیر: از حمایت مخالفان اسد دست نخواهیم کشید

يکشنبه 24 بهمن 1395
18:11
الجبیر: از حمایت مخالفان اسد دست نخواهیم کشید وزیر خارجه عربستان سعودی در نشست خبری مشترک با دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که ریاض به حمایت خود از «معارضان میانه رو» در سوریه ادامه می‎دهد و ابراز امیدواری کرد که مذاکرات آینده منجر به اجرای بیانیه ژنو و آغاز مرحله انتقالی شود.

العالم - عربستان

«عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان سعودی در نشست خبری مشترک با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که ریاض در چارچوب ائتلاف بین المللی از معارضان میانه‎رو در سوریه حمایت نظامی می‎کند.

وی افزود: با گوترش درباره پرونده های سوریه و لیبی و مبارزه با تروریسم بحث و گفت‌وگو کردیم. روابط محکم با واشنگتن در مقابله با هرگونه چالش نقش داشته است.

الجبیر گفت: به حمایت خود از معارضان میانه رو در سوریه در چارچوب ائتلاف بین المللی ادامه می دهیم. ما انتظار داریم که مذاکرات ژنو به مرحله انتقالی در سوریه منجر شود.

وزیر خارجه عربستان در ادامه تاکید کرد، ریاض انتظار دارد که دولت ترامپ درباره قانون جاستا بازنگری کند.

وی با ادعای اینکه ایران در منطقه دخالت می کند، گفت: درباره دخالت‎های ایران با واشنگتن گفت‌وگو خواهیم کرد.

وزیر خارجه عربستان تصریح کرد: حوثی‌ها در آستانه براندازی دولت قرار دارند و دخالت ما برای نجات و دفاع از مشروعیت دولت است. برای بازسازی یمن برنامه داریم. نگاه ما به یمن مثبت است، اما نگاه حوثی ها منفی است.

از سوی دیگر، آنتونیو گوترش تاکید کرد که برای حل بحران یمن از طریق گفتگو و مذاکره تلاش می کند. حل بحران یمن باید بر اساس تصمیمات بین المللی باشد.

دبیرکل سازمان گفت: از همه طرف ها در یمن برای عدم سوء استفاده از کمک های بین المللی تلاش می کنیم.

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی


تجاوز جدید نظامیان صهیونیست به منطقه قنیطره در جنوب سوریه


اتحادیه آفریقا انتصاب سفیر اسرائیلی در «سومالی‌لند» را محکوم کرد


تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد


نقض مجدد آتش‌بس در جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی


مفتی جعفری لبنان: تبلیغات «خط زرد» تنها توهم و خیال‌پردازی نتانیاهو است


ادعای ترامپ: نمایندگان آمریکا فردا برای مذاکره راهی پاکستان می‌شوند


عراق، معرفی سفیر رژیم صهیونیستی در «سومالی‌لند» را به شدت محکوم کرد