گاردین:

یمن و سه کشور آفریقایی در معرض تهدید گرسنگی

دوشنبه 25 بهمن 1395
10:33
یمن و سه کشور آفریقایی در معرض تهدید گرسنگی روزنامه گاردین در مقاله ای با عنوان «سازمان های خیریه درباره گرسنگی در چهار کشور هشدار می دهند» به اوضاع کشورهای سومالی، یمن، سودان جنوبی و نیجریه پرداخت.

العالم اروپا
گاردین روز دوشنبه در گزارشی می نویسد: دهها میلیون نفر در این چهار کشور از سوء تغذیه رنج می برند و در معرض تهدید گرسنگی هستند.
این روزنامه می افزاید به رغم افزایش کمک های انسان دوستانه در 20 سال گذشته، در فرآیند امدادرسانی و مبارزه با مشکلات انسانی بیشتر آن کمک ها صرف شده اند.
گاردین به عنوان مثال، آماری را از سازمان ملل متحد نقل می کند و می نویسد از کشورهای کمک کننده برای حمایت مالی از عملیات امدادرسانی در یمن به منظور جمع آوری 2.1 میلیارد دلار تقاضای کمک شد که این رقم بیش از آن چیزی است که یمن در سال جاری نیاز دارد اما این رقم ضمن عملیات امدادرسانی در سراسر جهان قرار می گیرد که هزینه آن به 22.2 میلیارد دلار در سال 2017 می رسد.
گاردین در مقاله خود با استناد به اظهارات متخصصان سازمان آکسفام به این نتیجه می رسد که افزایش کمک های مالی باز هم برای امدادرسانی به نیازمندان کافی نیست چون درگیری ها و مصائب انسانی در سراسر جهان در حال افزایش است.
یک کارشناس آکسفام می گوید کنیا و اتیوپی، میلیون ها نفر امنیت غذایی خود را از دست داده اند و در یمن نیز 12 میلیون نفر به دلیل جنگ و فقر و بی ثباتی در معرض تهدید خطر گرسنگی هستند از این رو جامعه جهانی با وضعیت انسانی بی سابقه ای در آن کشور روبرو خواهد شد.
اطلاعات حاکی از آن است که به رغم نیاز شدید مردم به کمک های انسان دوستانه در سودان جنوبی، اوضاع امنیتی اجازه نمی دهد امدادرسان ها خود را قربانیان جنگ برسانند.
202
 

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران