مشاور ترامپ: در انتخابات آمریکا تقلب شده است

دوشنبه 25 بهمن 1395
15:10
مشاور ترامپ: در انتخابات آمریکا تقلب شده است مشاور رئیس جمهوری آمریکا می گوید برخی از ایالت های این کشور در جریان رقابت ریاست جمهوری ۲۰۱۶، شاهد تقلب بوده اند و در میان رأی دهندگان اسامی غیر شهروندان و مردگان نیز به چشم می خورد.

العالم-آمریکا
 «استفان میلر» مشاور «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در گفتگو با خبرگزاری «ای بی سی» بار دیگر مدعی شد که در جریان انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا تقلب صورت گرفته است.

وی در اثبات این ادعا گفت که در میان رای دهندگان نه تنها نام غیر شهروندان نیز به چشم می خورد بلکه نام افراد  فوت شده نیز دیده می شود.

گفتنی است که اطرافیان ترامپ پیشتر مدعی شده بودند که شکست وی در ایالت «نیوهمپشایر» ناشی از تقلب انتخاباتی بوده است.

ترامپ در ماه ژانویه تحقیق پیرامون تقلب هایی را که در جریان انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ اتفاق افتاد خواستار شد و ادعا کرد که میلیون ها مهاجر غیر قانونی به نفع «هیلاری کلینتون» رقیب دموکرات وی رای داده اند.

با این حال، «پل رایان» سخنگوی جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا می گوید که هیچ مدرکی مبنی بر وقوع تقلب انتخاباتی در جریان رقابت ۲۰۱۶ وجود ندارد.

منبع:مهر

0% ...

آخرین اخبار

هند: عمیقا نگران تلفات بالای غیرنظامیان در لبنان هستیم


نچیروان بارزانی: امیدوارم آتش‌بس ایران و آمریکا فضایی برای گفت‌وگوی واقعی ایجاد کند


رهبر معظم انقلاب: شهادت دکتر خرازی سند ننگین رذالت مستکبران آمریکایی-صهیونیستی است


حمله حزب الله به شمال سرزمین‌های اشغالی ۴ زخمی برجای گذاشت 


️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد


️ قالیباف: پیش از آغاز مذاکرات ۲ شرط باید محقق شود


قرارگاه خاتم‌الانبیا: امت اسلامی مراقب تفرقه‌افکنی و فتنه‌انگیزی دشمنان باشند


رئیس جمهور کوبا به فشار آمریکا برای واگذاری قدرت واکنش نشان داد


آیین اربعین رهبر شهید انقلاب در هلند و ایتالیا برگزار شد