تصاویر.. پیرمرد 140 ساله عرب، 7 پادشاه را دیده است!

دوشنبه 25 بهمن 1395
20:53
تصاویر.. پیرمرد 140 ساله عرب، 7 پادشاه را دیده است! انتشار تصاویر محمد بواشری، پیرمرد 140 سالۀ مغربی، در فضای مجازی واکنش گستردۀ کاربران را به دنبال داشته است.

العالم گوناگون

این مرد که به «عبو» مشهور است نزدیک شهر تاونات مغرب زندگی می کند و اهالی منطقه می گویند هنوز خود به تنهایی کارهای شخصی اش را انجام می دهد، خودش وضو می گیرد و نمازهای پنچگانه را به شکل منظم به جا می آورد.

کسانی که با او صحبت کرده اند می گویند وی رخدادهای تاریخی را با جزئیات فراوان به یاد دارد. عبو می گوید 7 تن از شاهان مغرب را دیده است.

مردم محلی می گویند او به تنهایی به شهر فاس که 70 کیلومتر دورتر است سفر می کرد و در کنار راه منتظر وسایل نقلیه می ماند اما از زمانی که ضربه ای به سرش وارد شد، توانایی اش کم شد و به تنهایی نمی تواند این کار را انجام دهد.

از سوی دیگر، کابران فضای مجازی نسبت به بی توجهی دولت مغرب به سالمندان اعتراض کرده و یاد آور شده اند که در بسیاری از کشورها این گروه از توجه ویژه برای بهبود شرایط زندگی شان برخوردارند.

 

0% ...

آخرین اخبار

پیام بیعت وزارت اطلاعات با سومین رهبر انقلاب


بیانیه مرکز ملی فضای مجازی:


پیام محمد مخبر درباره انتخاب آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای


پیام دکتر مسعود پزشکیان در پی انتخاب حضرت آیت الله مجتبی حسینی خامنه ای به عنوان رهبرانقلاب


پیام معاون اول رئیس جمهور به مناسبت انتخاب رهبر معظم انقلاب اسلامی


آغاز موج سی عملیات وعده صادق۴


پیام رئیس قوه قضائیه به‌دنبال اعلام رهبر سوم انقلاب


تبریک سید حسن خمینی به آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای: خدای متعال نصر و پیروزی وعده داده شده را نصیب مردم ایران می‌کند


آیت‌الله حاج سیدمجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید ایران کیست؟


 بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای تعیین سومین رهبر