لغو دیدار آنگلا مرکل با نتانیاهو

سه شنبه 26 بهمن 1395
10:35
لغو دیدار آنگلا مرکل با نتانیاهو آلمان ملاقات بنیامین نتانیاهو را با مرکل و مقامات این کشور لغو کرد.

العالم - اروپا

به نقل از وبسایت صهیونیستی «اسرائیل نشنال نیوز»؛ آلمان روز دوشنبه اعلام کرد ملاقات آنگلا مرکل و مقامات این کشور را با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل به تعویق انداخته است. به نوشته رسانه‌های اسرائیلی، این ملاقات که برای اواسط سال 2017 برنامه‌ریزی شده بود، به دلیل قوانین جدید مصوب اسرائیل لغو شده است.
اسرائیل هفته گذشته قانونی را تصویب کرد که ساخت هزاران خانه قدیمی را در مناطق متعلق به فلسطینی‌ها در «جودیا و سامریا» قانونی اعلام و از آن‌ها حمایت می‌کند. این خانه‌ها با حمایت کابینه این رژیم و در مناطقی که به فلسطینی‌ها تعلق دارد ساخته شده اند.
اتحادیه اروپا از این قانون انتقاد کرده و «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل نیز آن را ناقض قوانین بین‌المللی معرفی کرده است.
قرار بود آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و سایر مقامات ارشد این کشور 10 مه (20 اردیبهشت 96) با بنیامین نتانیاهو و اعضای کابینه وی در بیت‌المقدس دیدار کنند؛ ولی به نظر می‌رسد این دیدار به سال آینده میلادی موکول شده است.
به گفته یک سخنگوی دولت آلمان، تعدد دیدارهای بین‌المللی مقامات آلمانی به دلیل پذیرش ریاست گروه 20 دلیل لغو این دیدار است. اما به نوشته روزنامه صهیونیستی هاآرتص، دلیل لغو و تعویق این دیدار، نشان دادن نارضایتی آنگلا مرکل از قانون جدید اسرائیل است. بنا بر اعلام یک مقام صهیونیست، وزارت خارجه آلمان و دفتر صدر اعظم این کشور نارضایتی شدید خود را در خصوص قوانین جدید اسرائیل اعلام کرده اند.
آلمان در اواخر ماه ژانویه (اوایل بهمن‌ماه) و در پی تشدید شهرک‌سازی‌های اسرائیل، تردید خود را در خصوص تعهد این رژیم به پیگیری راه حل مبتنی بر دو کشور اعلام کرد. این در حالی است که آلمان متحد نزدیک اسرائیل محسوب می‌شود و پیش‌تر تنها به اعلام محتاطانه این دیدگاه که ساخت شهرک‌های جدید می‌تواند در روند صلح اختلال ایجاد کند، بسنده کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

«پیامی که با خون نوشته شد»؛ سروده شاعر فلسطینی در رثای شهید امت+ فیلم


چهره‌های مطرح جهان درباره تشییع رهبر شهید انقلاب چه گفتند؟


پیام تشییع میلیونی امام شهید به آمریکا؛ این نظام سقوط نخواهد کرد+ویدئو


حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید، پروژه های بی ثبات سازی ایران را به شکست کشاند+ ویدئو


میراث ماندگار رهبر شهید انقلاب؛ روایتی از دستاوردهای چهار دهه رهبری + ویدئو


میراث قائد شهید؛ استقلال سیاسی و عدم وابستگی به قدرت های بین‌الملی+ویدئو


امام شهید امت؛ از سیاست و رهبری تا شعر و فرهنگ + فیلم


مستندی از نقش امام شهید در سال‌های پیروزی انقلاب و دفاع مقدس+فیلم


روایت پیوند استثنایی میان «سید حسن» و «امام» شهید در جبهه مقاومت + فیلم


بیانیه وزارت امور خارجه: راه رهبر شهید انقلاب اسلامی با قدرت ادامه خواهد یافت