مخالفت عناصر مسلح با درخواست اردن

پنج‌شنبه 28 بهمن 1395
15:04
مخالفت عناصر مسلح با درخواست اردن اتاق هماهنگی عملیات مخالفان مسلح در جنوب سوریه موسوم به "اتاق عملیات بنیان مرصوص" با درخواست دولت اردن مبنی بر توقف عملیات موسوم به "مرگ؛ آری و نه به ذلت" برای به کنترل درآوردن محله المنشیه در شهر درعا آغاز شده است مخالفت کردند. این عملیات از دوازدهم فوریه جاری (24 بهمن) آغاز شده است.

العالم - سوریه

مراکز اطلاع رسانی گروههای مسلح مخالف سوریه، به نقل از یکی از فرماندهان این عملیات موسوم به ابوبکر العبدالله اعلام کردند یک افسر بلندپایه اردنی از اتاق عملیات مذکور درخواست کرده است به علت وضعیت نامناسب سوریه برای انجام عملیات نظامی، این عملیات متوقف شود.
العبدالله افزود: اتاق عملیات مذکور با درخواست اردن مخالفت و بر ادامه عملیات نظامی اصرار کرده است.
به گفته این فرمانده مخالفان، اردن تلاش کرد برخی از گروههای مسلح وابسته به ائتلاف "موک" در جنوب سوریه را از شرکت در این درگیری ها منع کند که در نتیجه آن، برخی از گروههای مذکور چند روز قبل از آغاز این عملیات از حضور در آن انصراف دادند.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟