العهد: تل آویو از تهران هراس دارد

شنبه 30 بهمن 1395
17:58
العهد: تل آویو از تهران هراس دارد العهد نوشت: ارزیابی صهیونیست ها نشان می دهد تل آویو از پیامهای تهران هراس دارد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه اینترنتی العهد به نقل از پایگاه اینترنتی NRG  نوشت: " اسرائیل از تلاش ایران برای به چالش کشیدن دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با هدف در تنگنا قراردادن تل آویو واهمه دارد. این نگرانی ها پس از دیدار دوستانه بین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل و دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا، در واشنگتن شدت گرفت."

منابع سیاسی صهیونیستی اعلام کردند ایران تلاش می کند با ارسال پیامی، درباره نزدیک شدن به این کشور هشدار دهد، این در حالی است که قدرتهای بزرگ در سراسر جهان سعی دارند قدرت ایران را در برابر رئیس جمهور آمریکا بیازمایند.

پایگاه NRG افزود: مقامات اسرائیلی فکر می کنند ایران تلاش می کند به دولت جدید آمریکا تلویحی اعلام کند که آسیب رساندن به قدرتش را تحمل نمی کند به ویژه پس از آن که کره شمالی آزمایش موشکی انجام داد و روسیه کشتی هایش را به سواحل شرقی آمریکا فرستاد.

این پایگاه اینترنتی به حادثه تیراندازی از سوریه به سوی جولان در زمان حضور بنیامین نتانیاهو در واشنگتن اشاره کرد و نوشت: بعید نیست طرفهای دولتی یا حزب الله به توصیه ایران این اقدام را انجام داده باشند با این هدف که مرزهای شمالی به صورت خفیف متشنج شود تا در مذاکرات بین نتانیاهو و ترامپ که محور آن مساله ایران بود، خدشه وارد کند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا