اظهارات یک نماینده مجلس ایران :

عرفات چگونه از ترور توسط اسرائیل در امان بود؟+ویدئو

يکشنبه 1 اسفند 1395
19:04
کاظم جلالی سخنگوی ششمین کنفرانس حمایت از انتفاضه تصریح کرد یاسر عرفات رهبر فقید تشکیلات خودگردان فلسطین برای در امان ماندن از تلاش های مستمر رژیم صهیونیستی برای ترور وی، در طول شب چندین بار مکان خود را تغییر می داد و گاهی در طول یک شب، پنج بار اقدام به این کار می کرد.

العالم فلسطین

کاظم جلالی در گفتگوی اختصاصی با شبکه العالم گفت: سال 2000 کنفرانس ضد نژادپرستی دوربان 1 در افریقای جنوبی برگزار شد. در آن زمان آقای دکتر خرازی وزیر امور خارجه ایران بودند و من همراه ایشان بودم و در آنجا با یاسر عرفات دیدار کردیم. ملاقات یک ساعت و نیم طول کشید.
جلالی افزود: در طول این یک ساعت و نیم یاسرعرفات حرفش این بود که رژیم صهیونیستی و اسرائیلی ها تمام تلاششان را برای کشتن من انجام می دهند و من هر شب، پنج بار محل خوابم را عوض می کنم تا نتوانند محل حضور مرا کشف کنند و در هر شب، حداقل سه بار جایم را عوض می کنم.
وی تأکید کرد: این، [روش] برخورد [اسرائیلی ها]، با یاسر عرفات است که سابقه مبارزاتی با رژیم صهیونیستی داشت و در دهه 90 آمد تا سازشی انجام بگیرد و در قرارداد اسلو حضور داشت. به عبارت دیگر، اسرائیلی ها حتی یاسر عرفات را که با قرارداد سازش همکاری کرد تهدید کردند و وی در سالهای آخر عمرش با وضعیت دشواری زندگی کرد.
کاظم جلالی درباره مرگ یاسر عرفات گفت: مرگ وی هنوز هم مشکوک مانده است و بررسی های انجام شده نشان می دهد که وی را مسموم کرده اند.

216-9 

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است