نيروهای عراقی به بلندی‌های غرب موصل نزدیک شدند

دوشنبه 2 اسفند 1395
12:20
نيروهای عراقی به بلندی‌های غرب موصل نزدیک شدند در ادامه عملیات آزاد سازی موصل، نيروهای مشترک عراقی تا نزدیک بلندیهای غرب موصل نفوذ کرده و شماری از اعضای گروه تروریستی داعش را به هلاکت رساندند.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم از عراق، سرلشکر رائد شاکر جودت، فرمانده نيروهاي پليس فدرال عراق، از آزادی روستای الساده الحيالين و ايست بازرسي العقرب خبر داد.
وی افزود: نيروهاي پليس فدرال با پوشش هوايی جنگنده‌های ارتش به سمت اهداف تعيين‌شده در تپه ‌های ابوسيف، فرودگاه موصل و مناطق موازی رود دجله در حرکت هستند.
جودت اعلام کرد در عمليات نيروهای پليس فدرال در غرب موصل 79 داعشی کشته و 13 خودروی آنان منهدم شده است.
وی همچنين از انهدام سه تونل و دستيابی به يک انبار خمپاره‌ متعلق به داعش خبر داد.

همچنين نيروهای زرهی ارتش که از طرف بسيج مردمی عراق (الحشد الشعبی) پشتيبانی می شوند موفق شدند روستاهای «تل المحترقه» و «تل کيصوم» را آزاد کنند، با آزادی اين مناطق نيروهای عراقی خود را به رشته کوه هاي عطشانه نزديک کردند.
در نبردهای سنگيني که نيروهای عراقی با تروريست هاي داعش در اين مناطق داشتند، تروريست ها تلفات جانی و تسليحاتی قابل توجهی را متحمل شدند.
در همين حال، منابع عراقي اعلام کردند داعش عمليات خروج ده‌ها تن از خانواده‌هاي عناصر مسلح خود را از غرب موصل آغاز کرده است.

 

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کنیسه یهودیان در تهران


سپاه: ۶ موشک در آسمان قزوین منهدم شد