باغ وحش موصل پس از داعش (عکس)

دوشنبه 2 اسفند 1395
13:01
باغ وحش موصل پس از داعش (عکس) یک شیر و یک خرس تنها حیواناتی هستند که پس از آزادسازی شرق موصل از دست عناصر داعش زنده مانده‌اند.

العالم - عراق

روزگاری باغ وحش موصل حیوانات زیادی داشت. حالا اما همه‌شان یا بر اثر گرسنگی تلف شدند یا در جنگ کشته شدند یا فرار کردند.


یک شیر و یک خرس گرسنه. آن دو تنها حیواناتی هستند که پس از آزادسازی شرق موصل از دست عناصر داعش زنده مانده‌اند. 

موصل آخرین قرارگاه اصلی داعش در عراق محسوب می‌شود. این کلان‌شهر عراق در ژوئن سال ۲۰۱۴ به تصرف و کنترل داعش درآمد. در همین شهر نیز بود که ابوبکر البغدادی، رهبر داعش، اعلام خلافت کرد. 

 

شیری که بر اثر گرسنگی جان داده است.

روزگاری باغ وحش موصل حیوانات زیادی هم‌چون میمون داشت. حالا اما همه‌شان یا بر اثر گرسنگی تلف شدند یا در جنگ کشته شدند یا فرارر کردند.

 

خرس گرسنه باغ وحش موصل.

 

 

یکی از داوطلبان کمک به این حیوانات گفته است، این شرم‌آور است که این حیوانات چنین حال و روزی دارند. آن‌ها ارتباطی با جنگ انسان‌ها ندارند.

 

 

موصل تنها شهر بزرگ عراق است که هم‌چنان تحت اشغال نیروهای داعش است.

منبع : عصر ایران

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان