تحقق اهداف الحشد الشعبی در ادامه عملیات آزاد سازی موصل

چهارشنبه 4 اسفند 1395
16:15
تحقق اهداف الحشد الشعبی در ادامه عملیات آزاد سازی موصل فرمانده نیروهای الحشد الشعبی اعلام کرد در اولین مرحله از عملیات غرب تلعفر، تمام اهداف مورد نظر به نتیجه رسید.

العالم - عراق

ابو مهدی المهندس، در گفتگوی اختصاصی با شورای اطلاع رسانی "الحشد الشعبی" گفت: مراحل بعدی عملیات را در روزهای آینده اجرا خواهیم کرد.

وی افزود: "امروز چهارشنبه 22 فوریه عملیات غرب تلعفر آغاز شده و تمام اهداف مرحله اول عملیات محقق شده اند، ما طی روزهای آینده مراحل بعدی عملیات را اجرا می کنیم و سپس عملیات شرق تلعفر را آغاز خواهیم کرد."

المهندس تصریح کرد: "این عملیات مقدمه آزادسازی کامل غرب موصل و تلعفر خواهد بود."

وی افزود: "این عملیات به عنوان نقطه آغاز (عملیات آزادسازی کامل غرب موصل و تلعفر) شامل آزادسازی و پاکسازی مناطق یادشده  خواهد بود."

وی خاطرنشان کرد که اجرای این عملیات، زمان زیادی را می طلبد و مستلزم تلاش بسیاری از سوی ارتش، پلیس و نیروهای مبارزه با تروریسم و الحشد الشعبی است اما ما قصد داریم این منطقه را به طور کامل طی مدت زمان معقولی آزاد کنیم."

گفتنی است نیروهای الحشد الشعبی صبح امروز چهارشنبه 22 فوریه، از آغاز مرحله اول از فصل ششم عملیات غرب موصل خبر دادند.

208-9

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کنیسه یهودیان در تهران


سپاه: ۶ موشک در آسمان قزوین منهدم شد


ارتش پاکستان طرف های درگیر در خاورمیانه را به خویشتنداری و گفت وگو دعوت کرد 


قیمت نفت پس از تجاوزات آمریکا به خارک افزایش یافت


تأکید مصر، عراق، استرالیا، ژاپن و پرتغال بر کاهش تنش در منطقه


ادعای ونس در مورد مذاکرات فشرده در مورد ایران در ساعات آینده


قطر: در میانجی‌گری مشارکت مستقیم نداریم؛ حمله به زیرساخت‌ها و انرژی قابل قبول نیست