قلب هم حس بویایی دارد!

جمعه 6 اسفند 1395
15:07
قلب هم حس بویایی دارد! درحالی که تاکنون تصور می شد بینی، وظیفه بویایی را در بدن برعهده دارد؛ اما پژوهشگران دریافته اند که قلب نیز می تواند بوها را حس کند.

العالم - گوناگون
به نوشته سایت "روسیا الیوم" پژوهشگران آلمانی از مونیخ، بن، توبینگن و کلن پژوهش جدیدی را درباره حس بویایی قلب به منظور استفاده از این توانایی برای درمان بسیاری از بیماری ها انجام داده اند.
این پژوهش که نتایج آن در مجله تحقیقات قلب منتشر شده است نشان می دهد که این عضو می تواند بوی "اسیدهای چرب" موجود در مبتلایان به بیماری هایی مثل دیابت را حس کند.
بر این اساس قلب در صورتی که بوی اسید چرب متمرکز را حس کند، ضربان را کاهش می دهد.
بر اساس این نتایج، پزشکان می توانند داروهای خاص بیماری دیابت را ارتقا دهند؛ چرا که قلب به محض احساس بوی چربی خطرناک، ضربان در میان بیماران دیابتی کاهش می دهد.
شایان ذکر است که حدود 8 میلیون نفر در آلمان به بیماری دیابت مبتلا هستند و به گفته مجله تحقیقات قلب، نتایج این پژوهش می تواند به کاهش خطر ناشی از این بیماری کمک کند.
208

0% ...

آخرین اخبار

خون شهید خلبان کاظمی میثاق دوباره مردان آسمانی این سرزمین برای جان‌نثاری در راه وطن است


تأکید رئیس سازمان توسعه تجارت بر تغییر سبد صادراتی به سمت محصولات با ارزش افزوده بالا


مدال برنز جهانی، سهم پاراتیرانداز ایرانی


ژنرال هیکل: ارتش لبنان آماده استقرار در مناطق اشغالی پس از عقب‌نشینی اشغالگران است


حمله گسترده روسیه به مراکز نظامی اوکراین


ماجرای یک طلاق سیاسی


پاکستان: با ایران و آمریکا در تماسیم


تأیید آمادگی کامل برای تأمین امنیت زائران اربعین توسط عراق


ارتش اردن حمله موشکی به این کشور را تأیید کرد


سه شهرستان استان بوشهر مورد تهاجم دشمن آمریکایی قرار گرفت