افشای پیشنهادهای دی‌میستورا به دولت سوریه و مخالفان

شنبه 7 اسفند 1395
06:17
افشای پیشنهادهای دی‌میستورا به دولت سوریه و مخالفان یکی از اعضای هیأت های حاضر در مذاکرات ژنو برخی از پیشنهادهای دی مستورا، نمایندۀ ویژۀ سازمان ملل در امور سوریه، را به هیأت دولت سوریه و هیأت مخالفان افشا کرد.

العالم سوریه
این منبع در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه اعلام کرد دی میستورا پیشنهاد کرده است که برای هر کدام از سه موضوع مهم نحوۀ ادارۀ کشور، قانون اساسی و انتخابات، یک روز از مذاکرات اختصاص یابد.
به گفتۀ این منبع، بخشی دیگر از پیشنهادهای دی میستورا تأکید بر گفتگوی مستقیم دولت و مخالفان بوده است.
از سوی دیگر، یحیی العریضی، عضو هیأت عالی مذاکرات (وابسته به مخالفان)، به خبرگزاری اینترفاکس روسیه گفت پیشنهادهای دی میستورا به هیأت دولت و مخالفان مشتمل بر تشکیل سه کار گروه برای بررسی موضوعات نحوۀ ادارۀ کشور، قانون اساسی و انتخابات است.
دی میستورا جمعه شب جداگانه با بشار الجعفری، رئیس هیأت دولت سوریه، و نصر الحریری، رئیس هیأت مخالفان، دیدار و گفتگو کرده بود.
آنگونه که مایکل کانتت مدیر دفتر دی میستورا، الجعفری و الحریری اعلام کرده اند، دی میستورا در دو دیدار یاد شده پیشنهادهایی دربارۀ شکل گفتگوها و برنامۀ آن به دو طرف ارائه کرده است.
یک منبع نزدیک به هیأت دولت سوریه اعلام کرده است پیشنهادهایی که دی میستورا به الجعفری ارائه کرده بر مندرجات قطعنامۀ 2254 شورای امنیت استوار است و نکتۀ جدید در آن نیست.
 

0% ...

آخرین اخبار

رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم