پاکسازی منطقه‌ای در یمن و هلاکت ده‌ها مزدور سعودی

دوشنبه 9 اسفند 1395
21:37
پاکسازی منطقه‌ای در یمن و هلاکت ده‌ها مزدور سعودی صنعا، العالم - نیروهای مشترک یمن تلاش مزدوران سعودی برای گشودن جبهه ای در منطقه عتمه در استان ذمار را ناکام گذاشتند.

العالم - با خبرنگاران

نیروهای مشترک یمن اعلام کردند که پس از تلاش ناکام مزدوران سعودی برای گشودن جبهه ای در منطقه عتمه در استان ذمار و پس از کشتن و زخمی کردن دهها تن از آنها و دستگیری بقیه نفرات، این منطقه را به طور کامل پاکسازی کردند.

به گزارش خبرنگار العالم، نیروهای مشترک یمنی اعلام کردند که امروز دوشنبه 29 نفر از مزدوران سعودی را با گلوله های تک تیراندازان نیروهای یمنی در مناطق پراکنده ای در استان تعز به هلاکت رساندند.

یک منبع نظامی گفت: برخی عناصر مسلحِ دشمن در عملیات ارتش و کمیته های مردمی در الجحملیه و دره صاله و عصیفره والجره و الاربعین در شهر تعز از پادرآمدند.

یادآور می شود که 7 تن از عناصر مسلح نیز روز گذشته در رویارویی با ارتش وکمیته های مردمی در منطقه صاله کشته شدند.

خبرنگار العالم همچنین از ترور حسن حنشل یکی از رهبران جنبش جنوب در شهر عتق در شبوه به دست عناصر مسلح ناشناس خبر داد.

210
 

0% ...

آخرین اخبار

سفیر مصر در دیدار با نبیه بری: توافق اسلام‌آباد پیامدهای مثبتی بر لبنان خواهد داشت


ارتش عراق: پرونده انحصار سلاح وارد مرحله اجرایی شده است


نگاهی به موازنه جدید بازدارندگی ایران، از ضاحیه تا تهران+ فیلم


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس با معاون وزیر خارجه روسیه


اردوغان: شبکه آدم‌کش نتانیاهو ترکیه را نیز تهدید می‌کند


سفیر ایران در روسیه: بربرها هم به مخازن آب حمله نمی‌کردند


اسرائیل اصابت ناشی از حملات ایران به پایگاه هوایی خود را تایید کرد


شمار شهدای لبنان به ۳ هزار و ۶۹۶ نفر رسید


بازتاب پاسخ ایران به تجاوز آمریکا در رسانه‌های عربی؛ از شلیک «خیبرشکن» تا هشدار به متجاوزا


سیاسی‌کاری غرب در آژانس؛قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام تصویب شد