14 مارس؛ موعد محاکمۀ آیت الله شیخ عیسی قاسم

سه شنبه 10 اسفند 1395
12:22
14 مارس؛ موعد محاکمۀ آیت الله شیخ عیسی قاسم دادگاه عالی کیفری بحرین ، موعد محاکمۀ آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر معنوی شیعیان بحرین را 14 مارس آینده تعیین کرد.

العالم - بحرین

«مرآه البحرین» روز سه شنبه گزارش داد، مسئولان رژیم آل خلیفه، شیخ عیسی قاسم، حسین المحروس رئیس دفتر وی و میرزا الدرازی عضو دفترش را به کسب اموالی بدون مجوز وپولشویی درفریضه خمس متعلق به شیعیان متهم کرده اند.
دادستانی کل بحرین درجلسه دیروز (دوشنبه – 27 فوریه) خواهان اشد مجازات برای شیخ قاسم و همراهانش شد.
این درحالیست که وکیلی که از سوی وزارت دادگستری بحرین برای دفاع از شیخ المحروس انتخاب شده است، خواهان تبرئه وی وتوقف این پرونده و ارجاع آن به دادگاه قانون اساسی شد، که دادگاه خواسته وی را رد کرد.
آیت الله قاسم در طول دوران محاکمه درجلسه دادگاه حاضر نشد و هیچ وکیلی را هم برای دفاع از خود نپذیرفت، اما شیخ المحروس درجریان بازداشت درزندان در ارتباط با موضوع تجمع، به زور به دادگاه برده شد وبرخلاف میلش برایش وکیل تعیین شد.
215

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟


انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز