بازداشت 12 فلسطینی در کرانه باختری

چهارشنبه 11 اسفند 1395
12:20
بازداشت 12 فلسطینی در کرانه باختری نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی،شماری از شهروندان را در عملیات یورش و بازجویی در کرانه باختری و قدس اشغالی بازداشت کردند.


العالم - فلسطین

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی فلسطین ، رژیم صهیونیستی بامداد روز چهارشنبه شماری از شهروندان را درمناطق مختلف کرانه باختری و قدس اشغالی بازداشت کرد و درگیری های شدیدی نیز در شهر سلفیت واقع در شمال کرانه باختری درگرفت.

ارتش صهیونیستی با صدور بیانیه ای از بازداشت  12 شهروند در عملیات یورش و بازجویی در کرانه باختری و قدس اشغالی خبر داد.

این بیانیه حاکی است افراد بازداشت شده، تحت تعقیب نیروهای اشغالگر بودند  که که پس از بازداشت برای بازجویی به سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) تحویل داده شدند.

این بیانیه هم چنین از بازداشت 8 شهروند در مناطق مختلف شهر بیت لحم و سه شهروند در قدس و یه نفر دیگر در الخلیل خبر داد.

بر اساس اعلام منابع خبری،  بیشتر افراد بازداشت شده  در شهر بیت لحم؛ از اسرای آزاد شده بودند.
217

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی