کاهش اقبال عمومی به لوپن در فرانسه

شنبه 14 اسفند 1395
15:17
کاهش اقبال عمومی به لوپن در فرانسه رهبر حزب راست افراطی فرانسه، پس از اظهاراتی در یک گردهمایی، بخشی از حمایت مردمی خود را از دست داد.

به نقل از رویترز؛ تهدید ظاهری مارین لوپن -- رهبر جناح راست افراطی فرانسه -- درباره تنبیه کارمندان دولت که به "شکنجه" مخالفان سیاسی‌شان می‌پردازند، ممکن است از میزان حمایت از وی کاسته باشد. یافته‌های یک نظرسنجی که از کاهش پیشتازی وی در دور نخست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه حکایت دارد، گواه این مدعاست.

نتیجه این نظرسنجی که به وسیله شرکت تحقیقاتی "بی وی ای" انجام شده است، نشان می دهد لوپن که به نظر می رسید 26 درصد آراء را در دور اول ماه آوریل بدست میآورد ، 1.5 درصد از آخرین نظرسنجی "بی وی ای" در 23 فوریه رأی کمتری به دست آورده است.

حمایت از"امانوئل ماکرون" میانه روی مستقل، شتاب گرفته است و باافزایش سه نقطه ای به 24 درصد رسیده است.

رقیب محافظه کار وی، " فرانسوا فیون" بر روی 19 درصد باقی ماند و در نتیجه احتمالا از دور دوم رای گیری که در ماه می برگزار می شود، حذف خواهد شد. انتظار می رفت ماکرون با 62 درصد، لوپن را با  38 درصد شکست دهد.

نظرسنجی دیگری که روز جمعه توسط "اودوکسا" انجام شد، نشان داد ماکرون در دور جدید از لوپن پیشی خواهد گرفت.

به گفته " بی وی ای" ، علت احتمالی از دست دادن حمایت های مردمی از لوپن، اظهارات وی در گردهمایی هفته گذشته نانت درمورد تهدید به مجازات کارمندان دولت که مخالفان سیاسی را "آزار و اذیت" کرده اند ، می باشد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد


ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک امدادگر شهید و یک نفر زخمی شد


حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی


مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است


امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد