در دیدار سفرای کشورهای مشترک المنافع مطرح شد؛

ظریف: افراط و تروریسم مرز نمی‌شناسد

شنبه 14 اسفند 1395
19:21
ظریف: افراط و تروریسم مرز نمی‌شناسد وزیر امور خارجه با اشاره به این که افراط و تروریسم مرز نمی شناسد، بر ضرورت چاره اندیشی مشترک برای مبارزه با این پدیده شوم تأکید کرد.

العالم- ایران

وزیر امور خارجه کشورمان به نگرانی مشترک در خصوص خطر افراط گرایی و تروریسم در منطقه اشاره کرد و گفت: افراط و تروریسم مرز نمی شناسد و باید برای مبارزه با آن چاره اندیشی مشترک به عمل آورد.

"محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه در دیدار سفرای کشورهای مشترک المنافع، با تبریک بیست و پنجمین سالگرد استقلال این کشورها، تشکیل کشورهای جدید را یکی از مهمترین تحولات قرن بیستم برشمرد و افزود: برای جمهوری اسلامی ایران همه این کشورها از اهمیت فوق العاده و استراتژیک برخوردار است.

وزیر امور خارجه کشورمان، ثبات و امنیت کشورهای مستقل مشترک المنافع را ثبات و امنیت ایران توصیف کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای استقلال، امکانات خود را در اختیار همه همسایگان و دوستان خود قرار داد تا به ثبات، پیشرفت و امنیت آنها کمک کرده باشد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به همکاریهای مشترک میان کشورهای منطقه در زمینه های انرژی، حمل و نقل، اقتصادی، بازرگانی و امنیتی در طول ۲۵ سال گذشته، افزایش و ارتقاء این همکاریها را به نفع کلیه کشورهای این منطقه خواند.

دکتر ظریف همچنین در حوزه همکاریهای انرژی گفت: این همکاریها و ارتقاء و توسعه آن می تواند این منطقه را به یکی از باثبات ترین و قابل توسعه ترین مناطق در آسیا و در واقع به پایتخت انرژی جهان تبدیل کند.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین به نگرانی مشترک در خصوص خطر افراط گرائی و تروریسم در منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: افراط و تروریسم مرز نمی شناسد و باید برای مبارزه با آن چاره اندیشی مشترک بعمل آورد.

در این دیدار سفیر ترکمنستان به عنوان مقدم السفراء کشورهای این منطقه ضمن تبریک بیست و پنجمین سالگرد برقراری روابط ایران و کشورهای مشترک المنافع آنرا صفحه جدیدی در روابط و مراودات دو جانبه و موجد فرصت های فراوان توصیف کرد. سفرای کشورهای مشترک المنافع نیز ضمن تقدیر از وزارت امور برای برگزاری این مراسم و یادآوری همکاری های موثر جمهوری اسلامی ایران با کشورهایشان از گسترش هر چه بیشتر روابط با جمهوری اسلامی ایران در تمامی زمینه ها استقبال کردند.

به مناسبت بیست و‌ پنجمین سالگرد استقلال کشورهای مشترک المنافع، سفرای این کشورها در تهران با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کردند.

 

0% ...

آخرین اخبار

لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید