توانمندی یک معلول که تاکنون تکرار نشده است

دوشنبه 16 اسفند 1395
15:59
توانمندی یک معلول که تاکنون تکرار نشده است سریع خواندن یک نوشته، مهارتی است که اکثر افراد با تمرین کردن و وقت گذاشتن روی آن می‌توانند حرفه‌ای شوند اما درک کامل مطالب خوانده شده در این نوع خواندن، بسیار سخت است.

العالم - گوناگون

نمونه‌ای استثنایی از افرادی که می‌توانست هم کتاب خود را سریع بخواند و هم آن را به طور کامل متوجه شود، معلولی بود به نام کیم پیک و با این شرایط گاهی هم توسط افراد دیگر با نام مگا نابغه نامیده می‌شد.

کیم پیک که درسال 2009 در سن 58  سالگی درگذشت، دانشمند قادر بود کتاب‌هایی را که می‌خواند با سرعت بالا بخواند و تقریبا همه آن کتاب‌ها را به یاد بیاورد و حتی می‌توانست در زمان کتاب خواندن با یک چشم یک صفحه و با چشم دیگر صفحه دیگر آن کتاب را بخواند اما زمانی که مورد آزمون قرار گرفت و موفق شد 98 درصد کتابی را که خوانده بود، به یاد بیاورد، به هوش وی ایمان آورده شد.

بعد از آزمایش‌هایی که روی پیک انجام شده بود، مشخص شد او بدون جسم پینه – رشته‌های عصبی که دو نیمکره مغز را به هم متصل می‌کند، به دنیا آمده بود که دلیل خواندن مجزای او با چشم‌هایش را اثبات می‌کرد.

گفتنی است؛ فیلم «مرد بارانی» با هنرنمایی تام کروز و داستین هافمن اززندگی کیم پیک ساخته شده بود.

پیک کوه که از او به عنوان حافظه تصویری دنیا یاد شده ، هر ناحیه و کد پستی در ایالات متحده، شامل شهرهای بزرگ، شهرهای کوچک و حتی نواحی بین آنها را ‌می شناخت.

 

منبع : sadkhabar

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: آتش‌بس برقرار است و ما با طرفین مذاکرات در ارتباط هستیم


سی‌ان‌ان: ایران، محور مذاکرات ترامپ و شی بود


غرفه ایران در بازار فیلم جشنواره کن به نام کودکان میناب مزین شد


ضربه به همگرایی آسیا از اهداف آمریکا و صهیون از حمله به ایران


راهزنی‌های دریایی ارتش تروریستی آمریکا و زیر پا نهادن قواعد حقوقی بین‌المللی 


اعلام زمان امتحانات نهایی مدارس پس از عادی‌شدن شرایط؛ ۱۵۰۰ واحد آموزشی در جنگ آسیب دید


رتبه‌های برتر اوپک اعلام شد/ عربستان و ایران در صدر جدول تولیدکنندگان نفت


عراقچی خطاب به نماینده امارات: شما شریک فعال تجاوز به ایران بودید


پزشکیان: هدف قرار دادن اماکن ورزشی نشان‌دهنده دشمنی با عزت و سربلندی ملت ایران است


تداوم فعالیت بیمارستان‌های تهران در ارائه خدمات پزشکی با وجود حملات ترکیبی اسرائیل و آمریکا