اخراج 1050 مصری از کویت

سه شنبه 17 اسفند 1395
13:28
اخراج 1050 مصری از کویت یک روزنامه کویتی از اقدام دولت این کشور مبنی بر اخراج 5 هزار مهاجر خبر داد.

العالم - مصر
 

بر اساس گزارش روسیا الیوم ،به نقل از روزنامه الکترونیکی قبس ،نهادهای امنیتی کویت از ابتدای سال جاری تا ابتدای مارس 5 هزار مهاجر از جمله 1050 مصری را اخراج کردند.

این روزنامه افزود روند اخراج بر خلاف گذشته شتاب گرفته و هرفردی که در زندان افراد اخراجی قرار بگیرد بیش از یک هفته در این کشور باقی نمی ماند .

القبس افزود: تخلفات قانون اقامت و کار ، دست داشتن در مسائل جنائی به ویژه تخلفات رانندگی یا ارتکاب جنایت از جمله دلائل اخراج است.
این روزنامه افزود: درمرحله اول 25 درصد هندی ، در مرحله دوم 21 درصد مصری ، در مرحله سوم 15 درصد فیلیپینی و در مرحله چهارم 14 درصد اتیوپی از این کشور اخراج شدند.

این روزنامه افزود:نهادهای متخصص آماده اخراج 250  مرد و 50 زن پس از تهیه پرونده و رزرو بلیط سفربه کشورشان ،در پایان هفته جاری هستند.
یک منبع آگاه درباره تابعیت افراد اخراج شده گفت :هندی ها با 25 درصد رتبه اول، مصری ها با 21 درصد رتبه دوم، فلیپینی ها با 15 درصد رتبه سوم ،اتیوپی با 14 درصد رتبه چهارم،سریلانکا با 6 درصد رتبه پنجم ، بنگلادش با 5 درصد رتبه ششم قرار دادند که 86 درصد از اخراج شدگان بوده و 14 درصد دیگر متعلق به کشورهای دیگرهستند.
217

 

0% ...

آخرین اخبار

کپلر: روز شنبه تنها یک شناور از سواحل عمان در تنگه هرمز عبور کرد


رژیم صهیونیستی با چند حمله به لبنان بار دیگر آتش بس را نقض کرد


سردار رادان: دشمن ناگزیر قدرت مقاومت را درک خواهد کرد


«هفت درس» جنگ خلیج فارس؛ از تاب‌آوری تهران تا عقب‌نشینی ناگزیر واشنگتن


قالیباف: دیپلماسی به دنبال تثبیت دستاوردهای میدان است


رسانه روسی: ایرانی‌ها با خانواده و کودکان شیرخوار خود در مراسم تشییع شرکت کردند


سرلشکر حاتمی: یقه کسانی که رهبر ما را شهید کردند رها نمی‌کنیم


رسانه آمریکایی: وداع باشکوه با رهبر ایران، نشانه ثبات ساختار سیاسی جمهوری اسلامی است


دعوت ائتلاف السودانی برای مشارکت در آیین وداع با رهبر شهید در عراق


آماده باش استان بابل عراق برای مراسم تشییع رهبر شهید