یک کشف غافلگیرکنندۀ تازه دربارۀ قاتل سفیر روسیه در ترکیه

جمعه 20 اسفند 1395
18:36
یک کشف غافلگیرکنندۀ تازه دربارۀ قاتل سفیر روسیه در ترکیه روزنامه "ملیت" ترکیه نوشت که نیروهای امنیتی این کشور رایانه مولود آلتین تاش، قاتل سفیر روسیه در آنکارا، را کشف کرده و با بررسی آن به اطلاعات تازه ای دست یافته اند.

العالم - آسیا

به گزارش پایگاه وطن، بازپرسان ترکیه اعلام کرده اند که اطلاعات موجود در رایانۀ مولود آلتین تاشنشان می دهد که او اطلاعاتی درباره سفرای آمریکا و روسیه در ترکیه جستجو کرده است. بر همین اساس، آنان معتقدند که او برای ترور جان باس سفیر آمریکا در ترکیه نیز سرگرم برنامه ریزی بوده است.
این روزنامه همچنین نوشت که بازپرسان ترکیه از اف بی آی آمریکا خواسته اند جهت رمزگشایی محتویات تلفن همراه آیفون آلتین تاش و بازخوانی پیامک های حذف شده از این گوشی به آنان کمک کند.  
کارلوف، سفیر روسیه در ترکیه، روز 19 دسامبر حین مراسم افتتاح یک نمایشگاه عکس توسط مولود آلتین تاش که یک پلیس بود، به قتل رسید. ضارب نیز در همان مکان توسط نیروهای امنیتی ترکیه کشته شد.

206
 

 

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد