لاریجانی: اقتصاد مقاومتی مسیر رستگاری ملی است

يکشنبه 22 اسفند 1395
09:04
لاریجانی: اقتصاد مقاومتی مسیر رستگاری ملی است رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که اقتصاد مقاومتی مسیر فلاح و رستگاری ملی است.

العالم- ایران

 علی لاریجانی در نشست علنی امروز (یکشنبه 22 اسفند) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود ضمن تسلیت سالروز رحلت حضرت ام البنین (س) گفت: روز مادران و همسران شهدا را تبریک می گویم چرا که یادگاران گرانقدر مجاهدان فی سبیل الله هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری مطالب مهمی درباره مسائل اساسی کشور بیان داشتند، افزود: ایشان مطالب مهمی درخصوص تلاش جهت تحقق اقتصاد مقاومتی که پایه اصلی رشد کشور خواهد بود، و همچنین در توجه جدی به مسائل فرهنگی، لذا مجلس شورای اسلامی این مسیر را مسیر فلاح و رستگاری ملی می داند و گزارشی از تلاش های مجلس در ماه های گذشته در این قلمرو امروز ارائه می شود.

دولت و وزرا بر مبنای تاکیدات مقام معظم رهبری تلاش خود را برای اجرای اقتصاد مقاومتی مضاعف کنند

لاریجانی ادامه داد: دولت و وزرا باید بر مبنای تاکیدات مقام معظم رهبری تلاش خود را تلاش خود را در این زمینه مضاعف کند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی نه تاریخ می داند و نه تورات خوانده است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در روزهای اخیر رئیس رژیم صهیونیستی در دیدار با رئیس جمهور روسیه حرف های عجیبی زده است، افزود: لازم است به دو نکته از صحبت های رئیس رژیم صهیونیستی اشاره شود؛ یکی اینکه تاریخ قبل از اسلام ایرانیان را تحریف کرد و حوادث را وارونه جلوه داد.

وی ادامه داد: ظاهراً ایشان نه با تاریخ آشنا است و نه تورات خوانده است. البته از یک صهیونیست نابکار جز این انتظاری نیست که اینگونه دروغ پردازی ها را ارائه کند.

اذعان رژیم صهیونیستی به حضور در پشت صحنه جنگ سوریه

وی با اشاره به اینکه رئیس رژیم صهیونیستی به روشنی بیان کرد که پشت جنگ در سوریه رژیم منحوس صهیونیستی است، ادامه داد: وی برای ایجاد صلح در سوریه شرط تعیین کرد و آشکار ساخت که جنگ در سوریه، جنگ علیه مقاومت ضدصهیونیستی است، لذا اگر برخی رهبران کشورهای منطقه تاکنون تردید داشتند که جنگ در سوریه در راستای منافع مسلمانان به ویژه اهل سنت نیست، با این سخنان رئیس رژیم صهیونیستی باید موضوع برایشان از ابهام درآمده باشد.

مسئله اصلی ماجراجویی های منطقه از پای درآوردن مقاومت و کشورهای حامی آن است

لاریجانی یادآور شد: مسئله اصلی ماجراجویی های منطقه از پای درآوردن مقاومت و کشورهای حامی آن است تا راه برای سلطه کامل رژیم صهیونیستی بر منطقه هموار گردد.

رئیس قوه مقننه کشورمان تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی کشورهای اسلامی را به مطالب اخیر سرکرده رژیم صهیونیستی توجه می دهد، تا حقیقت بحران های سال های اخیر در منطقه را دریابند و از مسیر غلطی که برخی از کشورها در پیش گرفته اند، بازگردند و با دسته بندی های غلط راه را برای این رژیم سلطه طلب هموار نکنند.

0% ...

آخرین اخبار

حنظله: تفنگداران آمریکایی همین حالا با خانواده‌هایشان خداحافظی کنند


مراسم بزرگداشت شهید حسین سلامی پنج شنبه برگزار خواهد شد.


تحلیلگر سابق CIA: آمریکا و اسرائیل به دنبال «خرابکاری» در مذاکرات با ایران هستند/ احتمالاً شاهد درگیری‌های جدیدی خواهیم بود


وزیر جنگ آمریکا: ترامپ به دنبال توافق است


وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره نفت ایران را تایید نکرد


نماینده فرانسه در سازمان ملل: طرحی برای پایان دادن به درگیری‌ در خاورمیانه ارایه می شود


ترامپ مدعی ماموریت مخفیانه آمریکا در تنگه هرمز شد


بقایی: حمله آمریکا به مخازن آب در جنوب ایران،حمله به نبض زندگی ایرانیان است


هشدار رئیس جمهوری کلمبیا: جهان در حال بازگشت به دوران نازی‌هاست


گزارش میدانی خبرنگار العالم از آخرین وضعیت کنترل نیروهای مسلح بر تنگه هرمز+ فیلم


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت