یک مرد اهنی دیشب در تهران به قتل رسید

يکشنبه 22 اسفند 1395
17:16
یک مرد اهنی دیشب در تهران به قتل رسید قهرمان پرورش اندام کشور شب گذشته مورد حمله چند نفر قرار گرفت و با ضربات چاقویی که به او وارد شد، مجروح شده و در بیمارستان درگذشت.

العالم - ایران

 

محسن مکتوبیان قهرمان پرورش اندام ایران در دسته 80 کیلوگرم انتخابی تیم ملی نیز قهرمان شده بود. او شب گذشته زمانی که از باشگاه ورزشی خود خارج می‌شده، مورد حمله قرار گرفت و با ضربات چاقو  کشته شد.

آن طور که امید جبلی رییس کمیته داوران فدراسیون پرورش اندام ایران اعلام کرده، گویا اختلاف خانوادگی دلیل این اتفاق بوده است.

جبلی گفت: شب گذشته مکتوبیان از باشگاه خارج می‌شود که مورد حمله چند نفر قرار می‌گیرد. این افراد با ضربات چاقو او را زخمی می‌کنند و مکتوبیان پس از انتقال به بیمارستان فوت می‌کند. ما شنیده‌ایم که این اتفاق و درگیری به دلیل اختلافات خانوادگی بوده است.

متهمان هنوز توسط ماموران انتظامی دستگیر نشده‌اند و تحت تعقیب هستند.

 

منبع : ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند