امارات خبرنگار اردنی را به زندان محکوم کرد

چهارشنبه 25 اسفند 1395
20:11
امارات خبرنگار اردنی را به زندان محکوم کرد دادگاهی در ابوظبی روز چهارشنبه یک روزنامه نگار اردنی را به علت انتشار مطالبی در فیسبوک که توهین به مقامات امارات عربی متحده تلقی می شود به سه سال حبس محکوم کرد.

انجمن مطبوعات اردن این روزنامه نگار را تیسیر النجار معرفی کرده است. بازداشت او در امارات عربی متحده در سال 2015 با موج انتقاد از سوی گروه های مدافع حقوق بشر همراه شد.

خبرگزاری رسمی امارات از محکوم شدن یک شهروند اردنی به سه سال حبس و پرداخت جریمه 500 هزار درهمی ( 128 هزار یورویی ) به اتهام توهین به مقامات این کشور در شبکه های اجتماعی خبر داد.

این منبع از اخراج این روزنامه نگار بعد از سپری شدن حکم او و بسته شدن صفحات وی در شبکه های اجتماعی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از ابوظبی، نجار سال 2015 دستگیر و به نقض قانون امنیت سایبری به دلیل انتقاد از موضع چند کشور از جمله امارات عربی متحده درباره جنگ غزه در سال 2014 متهم شد.

انجمن مطبوعات اردن که وکیلی را برای دفاع از او انتخاب کرده است ابراز امیدواری کرد او در دادگاه تجدید نظر تبرئه شود.
 

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت