آغاز سخنرانی سید حسن نصرالله به‌مناسبت روز زن

شنبه 28 اسفند 1395
16:56
آغاز سخنرانی سید حسن نصرالله به‌مناسبت روز زن سخنرانی دبیر کل جنبش حزب الله لبنان به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) دقایقی پیش (عصر شنبه) آغاز شد.

العالم - لبنان

سید حسن نصرالله در این سخنرانی که به طور زنده از شبکه العالم پخش می شود، مهمترین تحولات اخیر منطقه و لبنان را مورد بررسی و تحلیل قرار خواهد داد.

 نصرالله در ابتدای سخنان خود اظهار داشت: از اتحادیه عرب و همچنین سازمان همکاری اسلامی می خواهیم گزارش کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل برای غرب آسیا (اسکوا) را نپذیرند و در برابر آن واکنش نشان دهند.

وی با اشاره به استعفای دبیرکل اسکوا گفت: این استعفا، موضعی انسان دوستانه و شجاعانه و برخاسته از وجدان بود. مدبیر کل اسکوا در اعتراض به لغو گزارش این سازمان، استعفا داد که دبیرکل سازمان ملل متحد با آن موافقت کرد.

به گفته نصرالله، سازمان ملل متحد ناتوان و خوار بوده و نمی توان به این سازمان و تصمیم هایش برای استرداد اراضی اشغالی و دفاع از حقوق بشر دل خوش بود. دبیر خانه سازمان ملل متحد تحت تهدید آمریکا  و اسراییل درباره قطع کمک های مالی بود.

نصرالله تاکید کرد: اسکوا چند روز پیش با انتشار گزارشی، نقض آزادی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی را اعلام نموده بود.

در حال تکمیل...

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟