خبری که نتانیاهو دربارۀ حزب الله به پوتین داد

چهارشنبه 2 فروردين 1396
01:10
خبری که نتانیاهو دربارۀ حزب الله به پوتین داد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، گفت در دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، به او اطلاع داده است که ارتش اسرائیل حمله به کاروان های تسلیحات حزب الله را ادامه خواهد داد.

العالم فلسطین اشغالی
به گزارش پایگاه روسیا الیوم، نتانیاهو که به چین سفر کرده است، در کنفرانسی خبری، دربارۀ محتوای گفتگوهایش با پوتین گفت: «به پوتین گفتم ما تا جایی که از نظر اطلاعاتی و نظامی برایمان ممکن باشد، حمله به کاروان های حزب الله را ادامه خواهیم داد».
سخنان نتانیاهو پس از آن مطرح می شود که جنگنده های رژیم صهیونیستی هفتۀ گذشته اهدافی را در خاک سوریه هدف قرار داد. پس از این حمله، یسرائیل کاتس، وزیر اطلاعات اسرائیل، اعلام کرد که هدف این حمله جلوگیری از دستیابی حزب الله به تسلیحات پیشرفته بوده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تا وقتی عضو NPT هستیم حق بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای را داریم


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است


بنت: طوفان الاقصی به یک زلزله سیاسی در "اسرائیل" منجر خواهد شد


سی‌ان‌ان: صهیونیست‌ها نگران توافق آمریکا با ایران هستند


ایران و پاکستان راههای توسعه همکاری در حوزه بهداشت و دارو را بررسی کردند


بقائی: آنچه بر ملت صلح‌دوست ایران تحمیل شده یک جنگ متعارف نیست