کشف دارویی برای جلوگیری از پیری

شنبه 5 فروردين 1396
00:42
کشف دارویی برای جلوگیری از پیری دانشمندان هلندی داروی جدیدی کشف کرده اند که به گفتۀ آنان، به طور طبیعی نشانه های پیری را متوقف و انسان را از عمل های جراحی زیبایی بی نیاز می کند.

العالمگوناگون

روزنامه دیلی میل انگلیس در این باره نوشت تولید این دارو حدود چهار سال کامل به طول انجامیده است و به مدت 10 ماه بر روی موش های پیر و تراریخته آزمایش شده است.
دانشمندان بر این باورند که داروی مذکور تأثیر چشمگیری بر ریزش مو، عملکرد کلیه ها و کاهش توان جسمی در سنین بالا دارد.
این دارو از اسید آمینه هایی تشکیل شده است که سلول های مبتلا به پیری را هدف قرار می دهد. دانشمندان داروی مذکور را فاکس 04 Peptide نامیده اند.
محققان به این نتیجه رسیده اند که موش ها پس از تناول این دارو، شادابی شان را باز یافته اند که از آن جمله می توان به دوباره روییدن موهای سر اشاره کرد. بازیابی کلی فعالیت طبیعی موش ها 10 روز پس از آغاز مصرف این دارو، آغاز شده است.
سلولهای پیر در ابتلای افراد به بسیاری از بیماری های مربوط به افزایش عمر نقش دارند. دانشمندان اعلام کرده اند به زودی این دارو را بر روی انسان آزمایش خواهند کرد.
پیتر دی کایز، از جمله دانشمندان عضو این تیم تحقیقاتی در این باره گفت: داروی مذکور فقط سلول های پیر را هدف قرار می دهد و هیچ گونه آثار جانبی برای آن ملاحظه نشده است.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم