داعش مسئولیت حمله به پادگان روسیه را بر عهده گرفت

شنبه 5 فروردين 1396
08:09
داعش مسئولیت حمله به پادگان روسیه را بر عهده گرفت گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به پادگان گارد ملی روسیه در جمهوری قفقازی چچن را که 12 کشته داشت، برعهده گرفت.

العالم ـ اروپا

به گزارش کمیته ملی ضدتروریستی روسیه، درگیری مسلحانه ساعت 2 و 30 دقیقه بامداد روز جمعه به وقت مسکو در منطقه نائورسکایا در 40 کیلومتری شمال غربی شهر گروزنی پایتخت جمهوری چچن با حمله گروهی از جنگجویان به یک مرکز گارد ملی رخ داد.

بر اثر حمله جنگجویان و درگیری مسلحانه، شش مرد مسلح و شش مامور کشته و سه نیروی دیگر امنیتی نیز مجروح شدند.

خبرگزاری روسیا سگودنیا عصر امروز اعلام کرد که داعش با صدور بیانیه ای در فضای مجازی، مسئولیت حمله به مرکز گارد ملی روسیه را بدون توضیح بیشتر برعهده گرفته است.

منطقه قفقاز روسیه در شمال غرب دریای خزر تا دریای سیاه دربرگیرنده چند جمهوری داخلی و دو استان در سه سال گذشته نسبتا ناآرام بوده و در درگیری های این منطقه دهها جنگجو، نیروی امنیتی و غیرنظامی کشته و مجروح شده اند.

آخرین درگیری مسلحانه خونین در این منطقه 28 آذر ماه رخ داد و ماموران امنیتی چچن 9 فرد مسلح را کشتند. در زد و خورد مسلحانه دیگر در جمهوری چچن در روز 23 دی ماه چهار مرد مسلح و یک مامور نظامی کشته و در چند عملیات جداگانه نیز دهها جنگجو دستگیر شدند.

به گزارش ایرنا، منطقه قفقاز روسیه با توجه به نفوذ گروه تروریستی داعش برای دستگاه امنیتی این کشور اهمیت ویژه ای یافته است.

داعش در دو سال اخیر مسئولیت چند اقدام تروریستی در روسیه به ویژه در منطقه قفقاز این کشور را برعهده گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم