افزایش 1.5 میلیون تُنی ظرفیت سردخانه ای محصولات کشاورزی

شنبه 5 فروردين 1396
18:52
افزایش 1.5 میلیون تُنی ظرفیت سردخانه ای محصولات کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی گفت: ظرفیت سردخانه های کشور در طول فعالیت دولت تدبیر و امید، 1،5 میلیون تُن افزایش یافت.

العالم ـ ایران

محمود حجتی روز شنبه در جریان افتتاح چند طرح عمرانی، اقتصادی از طریق ویدیو کنفرانس با حضور رئیس جمهوری افزود: در سال 91 ظرفیت مجموع سردخانه های کشور 2.5 میلیون تُن بود که اکنون به 4 میلیون تُن رسیده است.
وی با اشاره به ظرفیت سردخانه های کردستان، اظهار کرد: در سال 92 ظرفیت سردخانه های کردستان 18 هزار تُن بود که هم اکنون به 38 هزار تُن افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: 36 هزار تُن نیز با اجرای طرح های در دست ساخت به ظرفیت سردخانه های استان کردستان افزوده می شود.
وی به میزان اراضی آبیاری تحت فشار استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در 47 هزار هکتار معادل 36 درصد اراضی آبی کردستان، آبیاری تحت فشار اجرا شده که نسبت به میانگین 18 درصدی کشور، وضعیت خوبی است.
حجتی با اشاره به اینکه با وزارت نیرو توافق شده 17 هزار هکتار از اراضی کردستان زیر پوشش آبیاری تحت فشار قرار گیرد، اضافه کرد: از این مقدار، امروز 640 هکتار در حاشیه سد زیویه آماده افتتاح است که برای 256 نفر اشتغال ایجاد می کند.
وزیر جهاد کشاورزی به بحث جنگل کاری دست کاشت در استان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته با همکاری مردم، 4 هزار هکتار از اراضی استان با درختان مثمر جنگل کاری شده است که باید شتاب بیشتری پیدا کند.
به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز شنبه در ادامه برنامه سفر به استان کردستان در مراسم افتتاح همزمان پروژه‌های اقتصادی و زیربنایی که در محل مجتمع پتروشیمی کردستان برگزار شد، دستور افتتاح خط انتقال آبرسانی به شهر سقز از سد چراغ ویس، طرح شبکه آبیاری و زهکشای پایاب سد زیویه، طرح فاضلاب شهر سریش‌آباد، ۴ طرح پست برق ۶۳.۲۰ کیلو ولت در شهرستان‌های استان، فاز اول شبکه آبیاری و زهکشی پایاب سد زیویه، ۷ طرح مخابراتی در قالب ۸۳۳ پروژه ایجادی و توسعه‌ای، اتصال ۳۳۹ روستا به اینترنت پرسرعت، فاز یک توسعه تلفن ثابت در ۵۷ روستای استان، طرح شرکت تولیدی کیمیا کاشت اطباء، طرح کنسانتره سنگ آهن شرکت صبا نور، طرح کنستانتره آهن شرکت کیمیا معادن سپاهان، ۱۱۴ ایستگاه دیجیتال روستایی و دو استودیو مجهز به ویدئو وال، بخشی از قطعه ۵ بزرگراه کرمانشاه – میاندوآب، ۳۰ کیلومتر از راه‌های روستایی، ۱۱۷۲ واحد مسکن مهر و تونل انقلاب سنندج را صادر کرد.
همچنین با حضور رییس‌ جمهوری و به صورت ویدئو کنفرانس، سد قوچم و سد مخزنی چراغ ویس آبگیری شد و همزمان عملیات اجرایی لوله‌گذاری سامانه ژاوه به سورال و طرح احداث باند دوم گردنه صلوات‌آباد و احداث راه اصلی کامیاران - مریوان و باند دوم محور بیجار - زنجان، آغاز شد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


رژیم صهیونیستی به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید بر لبنان پیش از مذاکرات رم است


سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


مخالفت رژیم صهیونیستی با اجرای مرحله دوم آتش بس در غزه


خروش ۴ میلیونی زائران جهانی اربعین در عراق


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"