تلفات سنگین داعش در اطراف دیرالزور

دوشنبه 7 فروردين 1396
12:23
تلفات سنگین داعش در اطراف دیرالزور ارتش و نیروی هوایی سوریه، در عملیاتی ضد تاسیسات داعش در اطراف شهر دیرالزور، خسارت های سنگین جانی و تجهیزاتی به این گروه تروریستی وارد کردند.

العالم سوریه

خبرگزاری رسمی سوریه، "سانا" گزارش داد که یگان های ارتش سوریه، عملیاتی حساب شده را در محور حرکت گروه های تروریستی داعش در اطراف فرودگاه و منطقه المقابر و ستون 137 واقع در حومۀ غربی شهر دیرالزور آغاز کردند و موفق شدند دو خودروی نظامی داعشی را منهدم کنند و شماری از تروریست های داعش را از پای در آورند.

بر پایۀ این گزارش، نیروی هوایی سوریه نیز در مدت 24 ساعت گذشته، چندین حملۀ هوایی به پایگاه های داعش داشت و مسیر حرکت آن ها را در مناطق المقابر و گردان جنید و اطراف فرودگاه و شرکت برق و تیپ الکترونیک پشتیبانی و کارخانۀ بلوک سازی و روستای الجفره بمباران کرد.

در این بمباران شماری از عناصر داعش کشته و شماری دیگر زخمی شدند و مخفی گاه های آن ها ویران شد و خسارت های سنگینی به مهمات آن ها وارد شد.

205

 

0% ...

آخرین اخبار

صهیونیست‌ها به آسیب دیدن پایگاه‌های نظامی‌شان بر اثر ضربات موشکی ایران اذعان کردند


حزب الله تحریم های آمریکا را تلاشی برای ارعاب مردم لبنان دانست  


حزب‌الله با 16 عملیات نسبت به تداوم حملات اسرائیل در لبنان واکنش نشان داد


تاکید رئیس دیوان عالی پاکستان بر توسعه روابط دوستانه و همکاری‌های قضایی با ایران


تداوم اقدامات خصمانه آمریکا علیه گروه‌های مقاومت؛ تحریم ۹ فرد در لبنان


اطلاعات سپاه: غلط بودن فرضیات کاخ سفید درباره ایران اثبات شد


همه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضوری شد


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی


تجاوز آمریکا به ایران و پیامد آن برای هند/ توقف اعزام کشتی‌های جدید به خلیج فارس