در طول تنها یک هفته؛

بازداشت 32 نفر و سرکوب 12 تظاهرات در بحرین

چهارشنبه 9 فروردين 1396
08:23
بازداشت 32 نفر و سرکوب 12 تظاهرات در بحرین نیروهای امنیتی بحرین در طول تنها یک هفته 12 تظاهرات مسالمت آمیز بحرینیها را سرکوب کرده و 23 نفر از جمله شش کودک را بازداشت کردند.

العالم - بحرین

مرکز حقوق بشر بحرین اعلام کرد که این مرکز از روز 20 تا 26 ماه مارس جاری 23 مورد بازداشت خودسرانه افراد از جمله شش کودک را در بحرین ثبت کرده است.

 این مرکز در صفحه خود در شبکه اجتماعی فیسبوک افزود: 68 تظاهرات در 32 روستا در بحرین برگزار شد و نیروهای امنیتی بحرین و مزدوران آل خلیفه با استفاده از گلوله های حاوی گاز و گاز اشک آور و گلوله های ساچمه ای ممنوع شده در سطح بین الملل 12 تظاهرات را سرکوب کردند. در این سرکوبگری 8 نفر بر اثر اصابت گلوله های ساچمه ای زخمی شدند.

مرکز حقوق بشر بحرین تصریح کرد: دادگاههای بحرین نیز علیه 21 نفر حکم صادر کردند. سه نفربه خاطر پرونده های سیاسی به اعدام و چهار نفر به حبس ابد محکوم شدند.

6

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: افتخارات کشور مرهون دانشمندان است/ استمرار درگیری‌ها به نفع هیچ طرفی نیست


قدردانی فرمانده کل ارتش از پیام محبت آمیز فرمانده معظم کل قوا


گزارش دنیامالی به رییس‌جمهور؛ شکست آمریکا در پروژه پناهندگی اعضای تیم ملی فوتبال زنان


انصارالله یمن: «باب المندب» را ببندیم، احدی نمی‌تواند آن را باز کند


واریز حقوق بازنشستگان با اعمال 20درصد افزایش


افشاگری جنجالی درباره کاش پاتل؛ بحران اخلاقی در اف‌بی‌آی


باران و برف در ۱۸ استان


گرانی بنزین، پروازهای کانادا به آمریکا را لغو کرد


خطیب زاده: هیچ اورانیومی به آمریکا منتقل نمی‌شود


کامالا هریس: جنگ ایران به خاطر پرونده اپستین بود، نتانیاهو عامل جنگ شد